Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, titeket nem szokott...

Lányok, titeket nem szokott elfogni az az érzés, amikor nézitek egy másik lány képeit, hogy "úristen, milyen szép, milyen jók a ruhái"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Néha igen, de nem különösebben foglalkoztat. Nagyapám mondja sokszor: nem a külső értékek a meghatározók, hanem a belsők. Meg amúgy is a nagy része tényleg Fotoshop.
2011. máj. 6. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Sajnos igen... :(
2011. máj. 6. 21:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Képeken, élőben, akárhol... Mindegy, már megszoktam, ők szépek, én meg rosszul sikerültem.

14/L

2011. máj. 6. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
igen. néha irigy vagyok, néha csak megjegyzem, hogy milyen szép (mindkét esetben beismerem, persze, csak az irigységben kellemetlen érzések vannak, míg az utóbbiban nem). de próbálok magammal foglalkozni, elképzelni a jövőbeli kinézetem, ruháim... és tudom, hogy meg fogom valósítani.
2011. máj. 6. 22:26
 15/22 ezvan:D ***** válasza:
100%
wáá utolsóval tökéletesen egyet értek olyan mintha én irtam volna.. :D
2011. máj. 7. 01:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen, előfordul.

Nekem ráadásul beteg a bőröm, pikkelysömör, szóval irigy tudok lenni a szép bőrű lányokra és utálom a génjeimet.

21/L

2011. máj. 7. 08:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Dehogyisnem .. :\

14/L

2011. máj. 7. 10:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig=(Utcán is,képeken is,suliban is...mindenhol=///Mindig szarul érzem magam...='(
2011. máj. 7. 10:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van...:D En is megnezem oket, irigyeked, hogy milyen szepek, aztan meg eszembejut, hogy ram is sokan mondjak, hogy szep vagyok, es tudom magamrol, hogy nekem jo kisugarzasom is van, es nem vagyok uresfaju liba..:D vagyis ez nem tartos erzes...
2011. máj. 8. 14:32
 20/22 anonim ***** válasza:

devan.:/

és nagyon rossz érzés.:S

sulimban egy csaj (egyel fölöttem) tök szép, nagyon divatos, mindenki körülötte lóg (tényleg jófej), ami elég szar érzés, ugyanis olyan srác(ok) is, aki régebben eléggé bejött.:/

és hát igen, ez a féltékenység.:)

2011. máj. 8. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!