Szerintetek milye vagyok? Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Hogy fogalmazzam meg? tehát az öltözködésemről, meg magáról a külsőmről (arc,haj,testalkat)
2012. jan. 22. 23:42
21/24 anonim válasza:
Háááát. Ezen a fotón nagyon nem tetszel, de nem akarlak lehúzni, mert a hozzászólásaid alapján tök normálisnak tűnsz :) Ami ritkaság.
Úgyhogy csatlakozom az előttem szólókhoz: bővebb ruhák és másmilyen haj, aztán máris másképp fognak ölelgetni az ilyen nagymellű csajok :D
22/24 anonim válasza:
Már megint te???
Olvasd már vissza az eddigi 124 kérdésedre adott válaszokat, és fogadj meg legalább egy tanácsot közülük, mert még mindig ugyanúgy nézel ki.
23/24 anonim válasza:
A frizurán sztem mindenképpen kell változtatni. Neked jól állna a rövid haj. Szépek a füleid!
24/24 anonim válasza:
A hajad nekem sem tetszik. Szerintem járj el sportolni, edzeni, úgy féfiasabb lenne a testalkatod és a tartásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!