Szerintetek milye vagyok? Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Hogy fogalmazzam meg? tehát az öltözködésemről, meg magáról a külsőmről (arc,haj,testalkat)
2012. jan. 22. 23:42
1/24 anonim válasza:
Kis búzavirág, cukika vagy. Megkóstolnálak!
SP voltam, sziasztok
2/24 A kérdező kommentje:
ennyire gáz? de mitől? nem színes, szivárványos, köves a pólóm, nem csőszárú nadrágom...mi az, ami ennyire b*zis...am már többen is ezzel cikiznek a környéken, h b*zisan öltözködök...de nem értem.Mi ebben az annyira búzás?
2012. jan. 22. 23:46
3/24 anonim válasza:
A Flame Clubban voltál? Óó, mik azok ott a háttérben? Fanta, cigi, citrom, alkohol....
Szerintem a hajadra értette a kedves elsõ válaszoló, hogy b*zis. Vagyis olyan Justin Bieberes lenyalt haj. Szerintem nem nagyon áll jól, kipróbálhatnál valamilyen másik fazont.
4/24 anonim válasza:
a hajad! inkább fölfelé álljon, mint lefelé : D és jótanács, hogy vegyél fel "lazább szabású" pólót, egyrészt, mert nem túl kidolgozott a felsőtested, másrészt meg mert az sokkal férfiasabb. bájos az arcod, ezt ellensúlyoznod kell egy kicsit..férfias dolgokkal.
5/24 anonim válasza:
Bővebb, talán sotétebb ruhák, egyáltalán egy kicsit lazább, pasisabb szerkó, hanyagabb testtartás, és valami sokkal lazább haj, ami nem igényel ilyen látványos fésülködést, vagy rövidebb, vagy kócosabb bármi... és bocs, de tényleg nagyon "gynús" vagy...
6/24 anonim válasza:
"gyanús" nem egy spéci szakszó:)
7/24 anonim válasza:
Az ott egy srác melletted kisatírozva?
8/24 anonim válasza:
szerintem az 2 mell és egy párducmintás felső, ugyh valszleg csaj.
9/24 anonim válasza:
Elég bárgyú a képed és a testalkatod is kiábrándító. Nem szerettem beléd.
10/24 A kérdező kommentje:
balról jobbra.
Én, egy lány, egy srác.
2012. jan. 23. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!