Szerintem nem olyan vészes. Ma már látni sokkal vadabb színpárosításokat szóval emiatt ne aggódj. De ha ilyen szoknyát veszel fel ahhoz jobb egy sima póló a kötött pulcsi meg inkább farmerral mert így eltakarja a szoknya nagy részét. A telefontartót meg inkább ne. Nekem az nem jön be. De amúgy nagyon is csinos kislány/lány vagy és még nem ráérsz beletanulni a ruhák párosításához hiszen azt is ki kell tapasztalni ami nem egy egyik napról a másikra. 12 évesen még nem is foglalkoztam túlzottan ezzel olyat hordtam ami kényelmes. Most jövőre kezdem a gimit és az utóbbi 1-másfél éveben kezdtem el sokkal jobban figyelni ezekre. De még van mit tanulnom. Úgyhogy ne aggódj majd kialakul nálad is ez az a lényeg hogy ne akarj idősebbnek tűnni vagy magassarkút hordani meg ilyenek. 2-3 év múlva már lehet hogy profin fog menni az öltözés. Amúgy szerintem tényleg nem öltözöl rosszul, csak figyelj a fazonokra hogy ne üssenek nagyon el. A színeket meg úgy párosítsd ahogy neked bejön :)
15/L
kerdezo: a te korodban en is igy oltoztem, sot, voltak sokka vadabb - es igy visszagondolva rusnyabb osszeallitasaim. kb annyi idos lehettem mint te, amikor a kedvenc ruhadarabom egy terepmintas kalap volt (: nekem neonzold telefontartom volt, ugyhogy te meg jobban jartal, ettol fuggetlenul a telefont taskaban tartjuk, barmennyire is fel anyukad, hogy elveszted, es barmennyire is tartjak a baratnoid a zsebukben.
az alakod tenyleg nagyon jo, nekem a labad szurt szemet, jo a formaja, nyugodtan hordj szoknyat - bar egyetertek az egyik elottem szoloval, ez egy kicsit rovid iskolaba.
a harisnyad..a noveren szokott ilyet hordani, es o nem a jo izleserol hiresult el. de o lassan 18, te pedig a kep alapjan 10-12 eves vagy, ugyhogy boven van idod kinoni, ha tetszik, nyugodtan hordd. viszont tenyleg ne ezzel a pulcsival - elottem mar felsoroltak az ellenerveket.
amugy 16 eves lany vagyok en is, es tulsagosan szeretek hulyekkel vitatkozni ahoz, hogy ezt a remek alkalmat kihagyjam.
azok a 'felnottek' (es nem a tiszteletlenseg jegyeben raktam idezojelbe), akiknek egy kerdes alatt elso dolguk az elottuk valaszolo helyesirasaba, etnikumaba, koraba, etc. belekotni, mindenfele hatterismeret nelkul(!) szemelyeskedni, anyazni, semmivel sem jobbak, mint a fenti 16 eves tajparaszt - es tovabbi jelzoket nem mondok - fajtarsu(n)k.
hagyjuk mar egymast bekeben elni! meg ha egy anonim oldalom is vagyunk, azt a minimalis tiszteletet adjuk meg egymasnak, vagy ha erre keptelenek vagyunk, tanuljuk meg befogni a szankat!
es meg valami. annal idegesitobb es arrogansabb dolog nincs, mint amikor bogaramnak, szivecskemnek, stb.nek hivjuk a masikat. meg ha az olyan stilusban is irt..ne sullyedjunk le a szintjere es alazzuk ezzel sajat magunkat (is!)
koszonettel, es nemi megvetessel: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!