Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól öltözködöm?

Szerintetek jól öltözködöm?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

2012. jan. 18. 20:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
23%
Én eddig tök kulturáltan beszéltem veled és úgy gondolom tökre megadtam a tiszteletet az aszott pofádnak . De ha neked ez nem módi akkor ne is legyen ! Akkor kezdem úgy a mondókámat ahogy megérdemeled : Na ide figyelj te büdös k.öcsög cigány f.asz a k.urva anyádnak dumáljál mert nem ismersz !!! Honnan a f.aszból veszed azt hogy én milyen voltam kicsi koromban ha ?? Netán a vizeletedből érzed ?? Akkor szóljál már az ápolódnak hogy cserélje ki a liberódat ! Persze hát mindenki magából indul ki ugye drága kérdez ! Szeretnél visszavonni az előző hozzászólásomból hogy szültél egy csomó gyereket mert normális férfi ilyen lyukba még az úját sem teszi be ! Amúgy a hozzászólásodból látszik hogy savanyú a szőlőd és hogy rühelled a kamaszokat mi van netán dagadt voltál vagy mindenki utált ?? Nos szívből meg is értem azokat az embereket sőt anyád lennék rég felkötöttem volna magam na jó ennyit nem érnél meg inkább téged öltelek volna meg meg sem kockáztattam volna hogy ott hagyjalak a zaciba meg ott is felnőnél .Fú ha az én osztálytársam lettél volna már kivertük volna a fogaidat . Ja bocsi már bizonyára elvitte azt is a tapasztalat hát igen ez az öregedés a menopauza beköszöntése és minden egyes új nap egy ráncosodó ocsmány undorító banya fog visszanézni a tükörből ja hogy már az néz vissza okés semmi gáz ! De nem baj kis anyám eddig is nyomorék voltál akkor meg mit változtatna ezen az idő ?? Amúgy meg te csicska ne te döntsd már el hogy hogyan nevelt az anyám okés ?? És tudod mit ? Olyan fa.szopó g.eci állatokat mint te vagy képen tudnám köpni .Rajtad már az sem segítene ha nem vennél fel bugyit mert a vibrátornak is elég csak rád néznie oszt felmondja a szolgálatot . És egy jó tanács estére pofázzál annak akit érdekel !!
2012. jan. 20. 23:38
 32/36 anonim ***** válasza:
menők vagytok:D
2012. jan. 21. 15:12
 33/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan vészes. Ma már látni sokkal vadabb színpárosításokat szóval emiatt ne aggódj. De ha ilyen szoknyát veszel fel ahhoz jobb egy sima póló a kötött pulcsi meg inkább farmerral mert így eltakarja a szoknya nagy részét. A telefontartót meg inkább ne. Nekem az nem jön be. De amúgy nagyon is csinos kislány/lány vagy és még nem ráérsz beletanulni a ruhák párosításához hiszen azt is ki kell tapasztalni ami nem egy egyik napról a másikra. 12 évesen még nem is foglalkoztam túlzottan ezzel olyat hordtam ami kényelmes. Most jövőre kezdem a gimit és az utóbbi 1-másfél éveben kezdtem el sokkal jobban figyelni ezekre. De még van mit tanulnom. Úgyhogy ne aggódj majd kialakul nálad is ez az a lényeg hogy ne akarj idősebbnek tűnni vagy magassarkút hordani meg ilyenek. 2-3 év múlva már lehet hogy profin fog menni az öltözés. Amúgy szerintem tényleg nem öltözöl rosszul, csak figyelj a fazonokra hogy ne üssenek nagyon el. A színeket meg úgy párosítsd ahogy neked bejön :)

15/L

2012. jan. 28. 23:08
 34/36 anonim ***** válasza:

kerdezo: a te korodban en is igy oltoztem, sot, voltak sokka vadabb - es igy visszagondolva rusnyabb osszeallitasaim. kb annyi idos lehettem mint te, amikor a kedvenc ruhadarabom egy terepmintas kalap volt (: nekem neonzold telefontartom volt, ugyhogy te meg jobban jartal, ettol fuggetlenul a telefont taskaban tartjuk, barmennyire is fel anyukad, hogy elveszted, es barmennyire is tartjak a baratnoid a zsebukben.

az alakod tenyleg nagyon jo, nekem a labad szurt szemet, jo a formaja, nyugodtan hordj szoknyat - bar egyetertek az egyik elottem szoloval, ez egy kicsit rovid iskolaba.

a harisnyad..a noveren szokott ilyet hordani, es o nem a jo izleserol hiresult el. de o lassan 18, te pedig a kep alapjan 10-12 eves vagy, ugyhogy boven van idod kinoni, ha tetszik, nyugodtan hordd. viszont tenyleg ne ezzel a pulcsival - elottem mar felsoroltak az ellenerveket.

amugy 16 eves lany vagyok en is, es tulsagosan szeretek hulyekkel vitatkozni ahoz, hogy ezt a remek alkalmat kihagyjam.

azok a 'felnottek' (es nem a tiszteletlenseg jegyeben raktam idezojelbe), akiknek egy kerdes alatt elso dolguk az elottuk valaszolo helyesirasaba, etnikumaba, koraba, etc. belekotni, mindenfele hatterismeret nelkul(!) szemelyeskedni, anyazni, semmivel sem jobbak, mint a fenti 16 eves tajparaszt - es tovabbi jelzoket nem mondok - fajtarsu(n)k.

hagyjuk mar egymast bekeben elni! meg ha egy anonim oldalom is vagyunk, azt a minimalis tiszteletet adjuk meg egymasnak, vagy ha erre keptelenek vagyunk, tanuljuk meg befogni a szankat!

es meg valami. annal idegesitobb es arrogansabb dolog nincs, mint amikor bogaramnak, szivecskemnek, stb.nek hivjuk a masikat. meg ha az olyan stilusban is irt..ne sullyedjunk le a szintjere es alazzuk ezzel sajat magunkat (is!)

koszonettel, es nemi megvetessel: 16/L

2012. jan. 29. 21:44
 35/36 anonim ***** válasza:
Hát jó! De ő kb. 12! Úgyhogy ne hasonlítsd magadhoz! Am meg ápolt lány és a ruhája is jól néz ki! Szval sztem igen!
2012. febr. 1. 19:51
 36/36 anonim ***** válasza:
23:28-as,ezt kinek írtad? Netán a kérdezőnek?
2012. febr. 1. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!