Ha szoknyát veszel fel, ne vegyél felülre lazább bővebb felsőt, mert nem látszik tőle a szoknya. Jó ha az anyagokat is összeválogatod, tehát ilyen melegnek látszó pulcsihoz vastagabb darabokat vegyél fel, hogy jó legyen az összkép. A piros és a rózsaszín igen ütős párosítás ezért finoman kell csinálni. Tehát a telefont vedd ki a nyakadból, és nem tudom milyen cipőben vagy, mert annak jó megválasztása is fontos.
Ne add fel kísérletezz tovább:-)
Szerintem is átlagos, kislányos. Ahogy kell ennyi idősen.
Nem tudom, hogy a nagy nő 16 éves válaszoló szerint mi a gáz benne, hogy ő a jövődet is látja a kemény kamaszkorból épphogy kinőtt 16 évecskéjével, de ne rá hallgass, hanem inkább az érettebbekre, mert a tizenhat körüli lányok sokszor túl okosnak hiszik magukat a témában :)
Tehát, átlagos és normális a ruhád, a színek számomra is vadak kicsit ebben a formában, de nem vészes. Csak a miheztartás végett: a régen szinte divatkáromlásnak minősülő piros-rózsaszín, vagy narancssárga-bordó, netán kék-zöld párosítások napjainkban már kifejezetten divatosak lettek, szerencsére a színek tekintetében a liberális vonal felé haladunk :))
Kicsit a színek elütnek, de jól állnak neked (: Talán egy öv derékra kicsit szebb alakot adna neked mert szép alakod van (: Igazából szerintem bármit hordhatnál, jól állna neked hisz szép lábaid vannak, bár azzal egyetértek, hogy ráérsz még középiskolában úgy igazán foglalkoznod azzal, hogyan öltözködsz. Én pl imádom a hosszított pólókat ^-^
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!