Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól öltözködöm?

Szerintetek jól öltözködöm?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

2012. jan. 18. 20:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
32%
Hát huuu.. piros és rózsaszín együtt?! Telefon a nyakadban?! Az alakod nagyon jó, csak a színeket válogasd meg jobban! A miniszoknyát pedig tedd el pár évvel későbbre! :)
2012. jan. 18. 21:59
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
a rózsaszín és piros együtt borzalmas, bocsi :/
2012. jan. 18. 22:06
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
az a pulcsi nem illik a képbe...főleg mivel a piros és a rózsaszín nem igen passzol.
2012. jan. 18. 23:34
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha szoknyát veszel fel, ne vegyél felülre lazább bővebb felsőt, mert nem látszik tőle a szoknya. Jó ha az anyagokat is összeválogatod, tehát ilyen melegnek látszó pulcsihoz vastagabb darabokat vegyél fel, hogy jó legyen az összkép. A piros és a rózsaszín igen ütős párosítás ezért finoman kell csinálni. Tehát a telefont vedd ki a nyakadból, és nem tudom milyen cipőben vagy, mert annak jó megválasztása is fontos.

Ne add fel kísérletezz tovább:-)

2012. jan. 18. 23:34
 15/36 anonim ***** válasza:
jah, és sztem azt a nyakbaakaszthatós cuccot (feltételezem mobiltartó) is felejts el...
2012. jan. 18. 23:35
 16/36 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is átlagos, kislányos. Ahogy kell ennyi idősen.

Nem tudom, hogy a nagy nő 16 éves válaszoló szerint mi a gáz benne, hogy ő a jövődet is látja a kemény kamaszkorból épphogy kinőtt 16 évecskéjével, de ne rá hallgass, hanem inkább az érettebbekre, mert a tizenhat körüli lányok sokszor túl okosnak hiszik magukat a témában :)

Tehát, átlagos és normális a ruhád, a színek számomra is vadak kicsit ebben a formában, de nem vészes. Csak a miheztartás végett: a régen szinte divatkáromlásnak minősülő piros-rózsaszín, vagy narancssárga-bordó, netán kék-zöld párosítások napjainkban már kifejezetten divatosak lettek, szerencsére a színek tekintetében a liberális vonal felé haladunk :))

2012. jan. 18. 23:41
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, végre valaki akin szoknyát is lehet látni, nem értem miért nem mernek lányok szoknyát hordani... annyira unalmas pedig a cicanaci, farmer meg a csőgatya. Mást pedig szinte nem is látni senkin.
2012. jan. 19. 01:21
 18/36 anonim ***** válasza:
30%
12 évesen ez a legnagyobb gondod? Korán lett belőled divatpics@. Hová lett ez a világ!?
2012. jan. 19. 07:48
 19/36 anonim ***** válasza:
4%
nagyon gáz az a kötött pulcsi :S
2012. jan. 19. 18:27
 20/36 anonim ***** válasza:

Kicsit a színek elütnek, de jól állnak neked (: Talán egy öv derékra kicsit szebb alakot adna neked mert szép alakod van (: Igazából szerintem bármit hordhatnál, jól állna neked hisz szép lábaid vannak, bár azzal egyetértek, hogy ráérsz még középiskolában úgy igazán foglalkoznod azzal, hogyan öltözködsz. Én pl imádom a hosszított pólókat ^-^

17/L

2012. jan. 19. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!