16#
kimondta h én "nagy nő 16 éves" vagyok? attól h te idősebb vagy már tökéletes vagy és mindenkinek tökéletes válaszokat adsz? Amúgy is az én véleményem ugyanúgy egyenrangú mint a tied. Nem értem h miért kell ilyen korúan már így öltözni. Én ilyen korban leszartam h mi van rajtam csak h játszhassak végre.
És az elég gáz h manapság már szerinted ilyenek az "átlagos kis lányok" :D
Ne haragudj meg érte, de tény és való, hogy a 15-16 éves lányok, akik éppen kinőttek a kamaszkorból, szokták a legdurvábban ócsárolni a még kamaszkorban lévőket.
Ez afféle Murphy törvény :) A főiskolákon is mindig a legfiatalabb tanárok a legkekecebbek, azok, akik éppenhogycsak kiszálltak az iskolapadból. És itt is beigazolódott, hogy a 12-13 éves kororsztályt a 15-16 fikázza leginkább. A felnőttek már objektívebben ítélnek.
Kedves 16-os válaszoló !
A gyakorikérédsek.hu-t nem korhatárra szabták . Szóval mindenki kinyilváníthatja a véleményét . A kérdező megkérdezte, hogy szerintünk jól öltözködik e ? És akik meglátták ezt a kérdést és megnézték a képet leírták a véleményüket . Amit ők gondoltak !!! Mivel nem ismerik ezért simán lehetnek őszinték . Szerintem is pocsékul öltözködik . Elárulom csak a te kedvedért hogy én is 16 éves vagyok és semmivel de semmivel nem vagy különb nálam ! Max neked már lógnak a melleid és kipottyantottál pár kölyköt . De ezekért k.urvára nem tudlak irigyelni . És komolyan mondom csak gratulálni tudok az érettségedhez ezzel csak azt éred el hogy korábban mehetsz az öregek otthonába !
"És itt is beigazolódott, hogy a 12-13 éves kororsztályt a 15-16 fikázza leginkább. A felnőttek már objektívebben ítélnek."
én 12-13 éves koromban sem öltöztem másképpen mint most. Amúgy honnan veszed hogy "őket" fikázzuk legjobban? mert tán te ezt csináltad ?
14.17. Ráadásul egy ordas bunkó is.
Kisanyám, szerintem neked az életben nem csinál senki kölyköt, ha ilyen tahó vagy - ha már a te parasztliba stílusodban akarok írni.
Vegyél vissza a hatalmas és bunkó kis pofázmányodból kisbogár, mert nem volt bunkó abban a hsz-ben, amire akkora gyökérként reagáltál.
Üzenem jóanyádnak, nevelje meg a liba gyerekét, ha már kipottyantotta, mert ordas nagy pics.a lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!