Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól öltözködöm?

Szerintetek jól öltözködöm?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

2012. jan. 18. 20:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Tragédia...
2012. jan. 19. 19:35
 22/36 anonim ***** válasza:
31%

16#

kimondta h én "nagy nő 16 éves" vagyok? attól h te idősebb vagy már tökéletes vagy és mindenkinek tökéletes válaszokat adsz? Amúgy is az én véleményem ugyanúgy egyenrangú mint a tied. Nem értem h miért kell ilyen korúan már így öltözni. Én ilyen korban leszartam h mi van rajtam csak h játszhassak végre.

És az elég gáz h manapság már szerinted ilyenek az "átlagos kis lányok" :D

2012. jan. 19. 20:30
 23/36 anonim ***** válasza:
Vadak a színek, de nem is lenne probléma, ha: a pulcsi téli, ez a szoknya és a harisnya tavaszi inkább. Vannak darabok amelyek elviselik a kombinálást, ezek nem. És soha nem szabad szoknyára így ráhúzni egy felsőt! Illetve jobb lenne, ha nem lenne ilyen bő, olyan mintha nagy lenne rád, és nem olyan szándékosan oversized:), ami most igen menő, csak tudnám miért...A harisnya nagyon tetszik. Ja és ne akaszd a telefont a nyakadba, még akkor sem, ha praktikus.
2012. jan. 20. 08:45
 24/36 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg érte, de tény és való, hogy a 15-16 éves lányok, akik éppen kinőttek a kamaszkorból, szokták a legdurvábban ócsárolni a még kamaszkorban lévőket.

Ez afféle Murphy törvény :) A főiskolákon is mindig a legfiatalabb tanárok a legkekecebbek, azok, akik éppenhogycsak kiszálltak az iskolapadból. És itt is beigazolódott, hogy a 12-13 éves kororsztályt a 15-16 fikázza leginkább. A felnőttek már objektívebben ítélnek.

2012. jan. 20. 09:36
 25/36 anonim ***** válasza:
7%
Fúú kisanyám gázos vagy ! És még szép sem . Egy ruhából nem lehet megmondani hogy jól öltözöl e de egy ruhából meg lehet mondani hogy szarul és hát elég szarul . A színek nagyon nem mennek egymáshoz és hát kötött meg szoknya :O . Fúú ez gáááz !
2012. jan. 20. 14:05
 26/36 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 16-os válaszoló !

A gyakorikérédsek.hu-t nem korhatárra szabták . Szóval mindenki kinyilváníthatja a véleményét . A kérdező megkérdezte, hogy szerintünk jól öltözködik e ? És akik meglátták ezt a kérdést és megnézték a képet leírták a véleményüket . Amit ők gondoltak !!! Mivel nem ismerik ezért simán lehetnek őszinték . Szerintem is pocsékul öltözködik . Elárulom csak a te kedvedért hogy én is 16 éves vagyok és semmivel de semmivel nem vagy különb nálam ! Max neked már lógnak a melleid és kipottyantottál pár kölyköt . De ezekért k.urvára nem tudlak irigyelni . És komolyan mondom csak gratulálni tudok az érettségedhez ezzel csak azt éred el hogy korábban mehetsz az öregek otthonába !

2012. jan. 20. 14:17
 27/36 anonim ***** válasza:

"És itt is beigazolódott, hogy a 12-13 éves kororsztályt a 15-16 fikázza leginkább. A felnőttek már objektívebben ítélnek."

én 12-13 éves koromban sem öltöztem másképpen mint most. Amúgy honnan veszed hogy "őket" fikázzuk legjobban? mert tán te ezt csináltad ?

2012. jan. 20. 16:18
 28/36 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek le sem kellett volna írnia a korát, kitaláltam, mielőtt elolvastam :))) De utolsót sem saccolom felnőttnek, max tininek. Legalábbis stílusból ítélve. :)
2012. jan. 20. 18:20
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

14.17. Ráadásul egy ordas bunkó is.

Kisanyám, szerintem neked az életben nem csinál senki kölyköt, ha ilyen tahó vagy - ha már a te parasztliba stílusodban akarok írni.

Vegyél vissza a hatalmas és bunkó kis pofázmányodból kisbogár, mert nem volt bunkó abban a hsz-ben, amire akkora gyökérként reagáltál.

Üzenem jóanyádnak, nevelje meg a liba gyerekét, ha már kipottyantotta, mert ordas nagy pics.a lett belőle.

2012. jan. 20. 18:22
 30/36 anonim ***** válasza:
No, kedves kérdező, pont a 14.17.-es lányok véleménye az, ami soha ne izgasson. Feltehetőleg egy mindenből bukásra álló, szakadt kis ribuska, aki a te korodban még bugyit sem vett a szoknyája alá, hogy minél előbb hapsit találjon. Az ilyenek véleménye az, amire soha ne adj :) Csak jótanács :) Szerintem nem öltözködsz rosszul, az olyan tahócskák véleményére meg ne adj, mint 14.17., nem hiszem hogy sokmindenhez értenek az életben a rágózáshoz kívül :)
2012. jan. 20. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!