Fiúk ez vállalható?
Figyelt kérdés
Mi erről a ruhadarabról a véleményetek? Előkerült egy hosszú bőrkabát a ruhák közül és nem tudom vállalható-e... Igazából úgy festek bent mint egy titkos ügynök de elég menő is... Szerintetek? Mit gondoltok egy lányról ilyen kabátban az utcán?
2012. jan. 10. 17:52
1/15 anonim válasza:
Ez marha jól néz ki.
A mártrixból a Trinitynek vol ilyen. Domináns és szexy.
Mindenképpen nekem bejön
20F
2/15 anonim válasza:
Hogy egy lány hosszú bőrkabátban. Elárulom, hogy a férfiak nagy része pont leszarja a ruhadarabokat, nem is ragad meg bennük mit visel a nő, hacsak nem látszik ki belőle mindene.
3/15 anonim válasza:
azt h titkos ügynök bár sztm csak talira ved fel ugy biztos elcsábitot a pasid csak a ruhához személyiség is kell :D
4/15 anonim válasza:
A kabát jó, de a jelenség összességében már a viselőkétől is függ.
Egyébként rossz kategória.
5/15 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy mennyi idős vagy. :) Kortól is függ, egy 25 alatti lányon elképzelni se tudnám. Felette talán, de nekem nem tetszik igazán..
27F
6/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne rossz... Azt kérdeztem, hogy a fiúknak mi a benyomása ha egy ilyenben látják a lányt. Érthető akár randevúra is. Ez pedig randizás kategória.
2012. jan. 10. 17:57
7/15 A kérdező kommentje:
Csak 17 vagyok de igazából jól áll... Csak félek, hogy kiröhögnének benne
2012. jan. 10. 17:57
8/15 anonim válasza:
hát azt irtad h véleményt mondju kakkor mértnem jó a rossz?
van akinek ne mtetszik
9/15 anonim válasza:
mondjuk én lány vagyok,de nem hiszem h felhúznák egy ilyet..! de nem mind1 a pasik nem nézik h mi van eppen rajtad :D
10/15 A kérdező kommentje:
A miért lenne rosszat arra írtam válasznak, hogy miért lenne rossz kategóriában a kérdés... Olvasd el a válaszokat mielőtt rosszat feltételezel.
2012. jan. 10. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!