Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a véleményetek arról ha egy lány szoliba jár?
én is járok szoliba heti 2x.
ha nem viszi túlzásba, akkor szerintem szexi, és jól néz ki ha valaki télen is szép barna
Nekem nem nagyon tetszik. Arra gondolok, hogy csak meg akar felelni a társadalmi elvásároknak a külsőjével is. És mivel a szolizás egészségtelen, ezért ezt egy rossz dolognak könyvelem el.
Azzal nem lenne baj, ha sportol, vagy nyáron napozik vagy ilyesmi, csak az hogy bevállalja ezt az egészségügyi kockázatot, csak hogy tetszen a kigyúrt agyonszolizott pasiknak.
Tudom, hogy ma már ez a menő és az én véleményem nem számít
21f
Nem tudok egyértelműen se pro, se kontra álláspontot kialakítani.
Alapvetően nem zavar a fehér bőr, nekem nincs semmi bajom vele. De az sem zavar ha valaki módjával szolizik.
Azt viszont én nagyon nem szeretem, ha valaki túlzásba viszi és már terészetellenesen barna.
Illetve nagyon utálom a barnító krémeket (barnító krémes testápolókat) az valami hihetetlen idétlen színt ad.
Szóval, vagy legyen fehér, vagy kicsi szoli, nekem több nem kell, többit nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!