Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mi a véleményetek arról ha egy lány szoliba jár?

Figyelt kérdés
titeket zavar ha egy lány szolizik??
2012. jan. 10. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha szép lesz a bőre, és nem olyan undorító barna, mintha sz@rral kennék be, akkor nem zavar
2012. jan. 10. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
ha igényes és nem olyan mint a ma reggeli piritósom akkor no para
2012. jan. 10. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Minden OK, amíg nem csinál magából kisebbséget...
2012. jan. 10. 14:30
 4/14 Vicuska87 ***** válasza:

én is járok szoliba heti 2x.

ha nem viszi túlzásba, akkor szerintem szexi, és jól néz ki ha valaki télen is szép barna

2012. jan. 10. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a szolis csajok,járjál csak....:)
2012. jan. 10. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
A Vicuska-féle heti 2x már bőven túlzás...
2012. jan. 10. 14:54
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) (^.^)
2012. jan. 10. 14:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem nagyon tetszik. Arra gondolok, hogy csak meg akar felelni a társadalmi elvásároknak a külsőjével is. És mivel a szolizás egészségtelen, ezért ezt egy rossz dolognak könyvelem el.

Azzal nem lenne baj, ha sportol, vagy nyáron napozik vagy ilyesmi, csak az hogy bevállalja ezt az egészségügyi kockázatot, csak hogy tetszen a kigyúrt agyonszolizott pasiknak.

Tudom, hogy ma már ez a menő és az én véleményem nem számít

21f

2012. jan. 10. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudok egyértelműen se pro, se kontra álláspontot kialakítani.

Alapvetően nem zavar a fehér bőr, nekem nincs semmi bajom vele. De az sem zavar ha valaki módjával szolizik.

Azt viszont én nagyon nem szeretem, ha valaki túlzásba viszi és már terészetellenesen barna.

Illetve nagyon utálom a barnító krémeket (barnító krémes testápolókat) az valami hihetetlen idétlen színt ad.

Szóval, vagy legyen fehér, vagy kicsi szoli, nekem több nem kell, többit nem szeretem.

2012. jan. 10. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem a szolis barna bőrű csajokat! Egyébként meg én is rendszeresen szolizok... 24F
2012. jan. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!