A Barátnőm irigy és mindig kigúnyol hogy hogyan öltözök pedig a DIVAT szerint és mindig kitalál valamit h mire hasonlít (pl. ez olyan mint egy munkásnadrág mikor egy divatos zöldeskék csőgatyába vagyok) ne foglalkozzak vele?
Előzőnek:
azért az Armani-t szarnak nevezni, hát hogy is mondjam...mi ha nem irigység? Oké, elismerem, tényleg nem a legjobb minőség és nem ér annyit, mint az ára, de nekem is pár cuccot jó áron sikerült beszereznem és nem volt sokkal drágább, mint egy drágább Adidas terméket.Például a Diesel sokkal jobb minőségű cuccokat gyárt, de azért az Armani-t sem nevezném szarnak.
A számítógépes dologhoz:
nem költök felesleges dolgokra, mindennek utánanézek és ésszel veszek: például most nem tuningolok, és erre bőven megfelel nekem egy 14.000Ft-os alaplap, amibe van jó CPU és jó VGA kártya, sokkal jobban járok, mintha lenne drága lapom, mindenféle csatlakozóval stb...de olcsóbb proci, VGA kártya kerülne bele. Tápegységből FSP, LCD-ből figyeltem az alacsony input lag dologra. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy értek egy kicsit a dolgokhoz, mellesleg rekordot is döntöttem már a gépemmel, vezettem több tuning listát is...úgyhogy kedves előző, ezzel is melléfogtál, nem jött be, hogy tényleg sz@r a gépem.:)
még hozzátennék valamit amit eddig is akartam csak elvakított az irigység :D szóval más cuccait leszarozni sem szép dolog, akár tetszik akár nem. max ha megkérdezik a véleményem egy olyan dologról ami nem tetszik, én annyit mondok, hogy szerintem nem a legjobb...
ha valaki kérdés nélkül nekiáll fikázni más cuccát az ugyanugy hibás, mint aki azt hiszi, hogy irigyek rá amikor leszólják.
14:27-es:
Teljesen egyet értek veled. Szerintem jól mondod.
Soha nem dicsekszek semmivel, és nem vagyok nagyképű. De hozzáteszem, ha megbántanak/beszólnak, akkor visszaszólok.
Például: a múltkor 1-2 srác beszólt, hogy nem venne fel ilyen márkátlan cuccokat, mert ők csak Adidas-ban járnak. Valóban, messziről virít róluk az Adidas jel. Amikor már másodszor szóltak be, mondom a srácnak: nézd csak a farmerom hátulját: Diesel Industry, vagy a felsőmet: Diesel, vagy a táskámat: Armani. Természetesen pici, apró betűkkel, hiszen nem vagyok én reklámtábla, ezek a cégek általában nem hirdetik nagy betűkkel a márkafeliratot (persze vannak kivételek).
A poén, hogy ezek után, még én lettem a nagyképű és hogy én nagyzolok. De hát én kezdtem? Most komolyan nincs igazam? Nem én kezdtem nagyzolni az Adidassal.
Másik példa:
"ha valaki kérdés nélkül nekiáll fikázni más cuccát az ugyanugy hibás"
Erről van szó: a múltkor egy olyan srác, aki telefonon hallgat zenét (nem fülhallgatóval, hanem tényleg csak azon tud, mert nincs semmilyen hangrendszere, és ezen hallgatja a zenét kihangosítva), szóval azt mondta az EISA díjas HiFi-mre, hogy ezt ő fogná, és kidobná a kukába. Már bocs, mi ez ha nem irigység, és igen más dolgát fikázni szerintem is nagy bunkóság. És ilyenre nem mond már, hogy Te nem kapnád fel a vizet, hogy lehet valakinek ilyet mondani?
Az ne barátnő, aki bánt, viszont lehet, hogy igaza van, mert ami divatos, az általában szörnyű.
22/L
kaptam egy levelet a kedves kérdezőtől:
Az üzenet küldője: FruFruFruzsina13
Az üzenet témája: az ilyneket utaálom mint te
Az üzenet szövege: kiforgatod a szavaim tom h irigy nem kell mást mondani munkásgatya a csaj egy kis ringyó már nem is a barátom mer se házuk se pénzük én meg kedves voltam ő meg nem és nekem sok ruhám van neki 1 pólója meg 1 nadrágja nyárra és téllre ugyhogy FOgad be a lepcses pofáb b.zi
kiemelném azt a részt, hogy a nagy barátnő azt mondja a barátjáról, hogy
- egy kis ringyó
- már nem barátom MER SE HÁZUK SE PÉNZUK
látszik kislány, hogy jól nevelt az anyád, a pénz a legfontosabb, meg szépen tudsz beszélni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!