Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Barátnőm irigy és mindig...

A Barátnőm irigy és mindig kigúnyol hogy hogyan öltözök pedig a DIVAT szerint és mindig kitalál valamit h mire hasonlít (pl. ez olyan mint egy munkásnadrág mikor egy divatos zöldeskék csőgatyába vagyok) ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
sosem dicséri meg semmelyik ruhám ha 100 am mondják h jó akkor se csak ha már durván jó (1x volt ilyen)
2012. jan. 5. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Előzőnek:

azért az Armani-t szarnak nevezni, hát hogy is mondjam...mi ha nem irigység? Oké, elismerem, tényleg nem a legjobb minőség és nem ér annyit, mint az ára, de nekem is pár cuccot jó áron sikerült beszereznem és nem volt sokkal drágább, mint egy drágább Adidas terméket.Például a Diesel sokkal jobb minőségű cuccokat gyárt, de azért az Armani-t sem nevezném szarnak.

A számítógépes dologhoz:

nem költök felesleges dolgokra, mindennek utánanézek és ésszel veszek: például most nem tuningolok, és erre bőven megfelel nekem egy 14.000Ft-os alaplap, amibe van jó CPU és jó VGA kártya, sokkal jobban járok, mintha lenne drága lapom, mindenféle csatlakozóval stb...de olcsóbb proci, VGA kártya kerülne bele. Tápegységből FSP, LCD-ből figyeltem az alacsony input lag dologra. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy értek egy kicsit a dolgokhoz, mellesleg rekordot is döntöttem már a gépemmel, vezettem több tuning listát is...úgyhogy kedves előző, ezzel is melléfogtál, nem jött be, hogy tényleg sz@r a gépem.:)

2012. jan. 6. 11:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

még hozzátennék valamit amit eddig is akartam csak elvakított az irigység :D szóval más cuccait leszarozni sem szép dolog, akár tetszik akár nem. max ha megkérdezik a véleményem egy olyan dologról ami nem tetszik, én annyit mondok, hogy szerintem nem a legjobb...

ha valaki kérdés nélkül nekiáll fikázni más cuccát az ugyanugy hibás, mint aki azt hiszi, hogy irigyek rá amikor leszólják.

2012. jan. 6. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

14:27-es:

Teljesen egyet értek veled. Szerintem jól mondod.

Soha nem dicsekszek semmivel, és nem vagyok nagyképű. De hozzáteszem, ha megbántanak/beszólnak, akkor visszaszólok.

Például: a múltkor 1-2 srác beszólt, hogy nem venne fel ilyen márkátlan cuccokat, mert ők csak Adidas-ban járnak. Valóban, messziről virít róluk az Adidas jel. Amikor már másodszor szóltak be, mondom a srácnak: nézd csak a farmerom hátulját: Diesel Industry, vagy a felsőmet: Diesel, vagy a táskámat: Armani. Természetesen pici, apró betűkkel, hiszen nem vagyok én reklámtábla, ezek a cégek általában nem hirdetik nagy betűkkel a márkafeliratot (persze vannak kivételek).

A poén, hogy ezek után, még én lettem a nagyképű és hogy én nagyzolok. De hát én kezdtem? Most komolyan nincs igazam? Nem én kezdtem nagyzolni az Adidassal.

Másik példa:

"ha valaki kérdés nélkül nekiáll fikázni más cuccát az ugyanugy hibás"

Erről van szó: a múltkor egy olyan srác, aki telefonon hallgat zenét (nem fülhallgatóval, hanem tényleg csak azon tud, mert nincs semmilyen hangrendszere, és ezen hallgatja a zenét kihangosítva), szóval azt mondta az EISA díjas HiFi-mre, hogy ezt ő fogná, és kidobná a kukába. Már bocs, mi ez ha nem irigység, és igen más dolgát fikázni szerintem is nagy bunkóság. És ilyenre nem mond már, hogy Te nem kapnád fel a vizet, hogy lehet valakinek ilyet mondani?

2012. jan. 6. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogyha valakinek jobb cucca van, szerintem akkor sem való a másikét leszólni, lehet, hogy az a másik nem tehet róla, hogy csak arra van pénze vagy igénye. De amikor ráadásul egy olyan nagyképűsködik, akinek nincs is mire, például az a srác akarja a HiFi-met kukába dobni, aki a zenét max telefonon tudja hallgatni kihangosítva...nem, félreértés ne essék, nem leszólom, csak számomra ez fura.
2012. jan. 6. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ne barátnő, aki bánt, viszont lehet, hogy igaza van, mert ami divatos, az általában szörnyű.

22/L

2012. jan. 7. 14:06
 16/18 A kérdező kommentje:
én tom h irigy és már nem barátkozok vele d akik olyat irnak h nem vok divatos azok ...... mert am az extravagáns stílust szeretem ugyhogy
2012. jan. 8. 10:52
 17/18 anonim ***** válasza:

kaptam egy levelet a kedves kérdezőtől:

Az üzenet küldője: FruFruFruzsina13

Az üzenet témája: az ilyneket utaálom mint te

Az üzenet szövege: kiforgatod a szavaim tom h irigy nem kell mást mondani munkásgatya a csaj egy kis ringyó már nem is a barátom mer se házuk se pénzük én meg kedves voltam ő meg nem és nekem sok ruhám van neki 1 pólója meg 1 nadrágja nyárra és téllre ugyhogy FOgad be a lepcses pofáb b.zi

kiemelném azt a részt, hogy a nagy barátnő azt mondja a barátjáról, hogy

- egy kis ringyó

- már nem barátom MER SE HÁZUK SE PÉNZUK

látszik kislány, hogy jól nevelt az anyád, a pénz a legfontosabb, meg szépen tudsz beszélni is

2012. jan. 8. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Jgaza van hogy nem baratkozik vele hogy tud valaki ijen baromsagot mondani hogy az armani szar bisztos van ojan is ami nem tetcik de a legtobb igen van egy zakom meg oltonyom is armani nagyon jok divatosak mikor tiszta feketeben mentem diszkoba azt mondtak egy paran hogy hova keszulok temetesre erdekes utanna szinte mindegyik elkezdet feketeben jarni a csajoknak nagyon tetcet persze rajtuk nem alt ojan jol mint rajtam
2012. jan. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!