Levágattam a hajam, nagyon rövid! Foglalkozzak a többiek véleményével?
2 évig növesztettem a hajam, de minden rossz ebben az időben történt velem. A hátam közepéig ért már.
De úgy döntöttem, hogy mivel új, boldog életem van így akkor ismét új lappal kezdek.
Öltözködésileg már hónapok óta megváltoztam, de hajilag még csak most váltottam.. Hát a nyakam közepéig ér, és nagyon nagyon megvan tépve nem tudom a többiek mit szólnak hozzá!! Nekik tuti nem fog tetszeni mivel mindenki növeszti seggig érőre.. Érdekeljen a véleményük??
ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz a többiek véleményével;) először szokatlan lesz, és lesz akinek tetszik, lesz akinek nem, de ez a természetes.
ha te így érzed jól magad, akkor hajrá:)
de amúgy én is mindig kijelentem hogy nem érdekel mások véleménye és ugyanúgy foglalkozom vele és nem bírom a kritikát sajnos :(
Én is szeretnék képet!Ne foglalkozz mások véleményével,ha neked tetszik.Majd megfogják szokni,lehet hogy nekik is nagyon tetszeni fog!!
22/L
küldtem emailt írjatok vissza! :)
Köszi, hogy írtatok!!
Hát megvolt az első megjelenésem! Kicsit furán éreztem magam! De tök vicces volt, mert egy csomóan most voltak a szünetbe fodrásznál! ;)
Sokan megdicsérték a hajam, volt 2 barátnőm akik a szemembe mondták, hogy egy nagy szar lett és nekik nem tetszik.. És láttam néhány arcon, hogy nekik sem tetszik, de ők nem mondtak semmit sem! :)
Én mindenkit csak bátorítani tudok a hajvágásra4 Most figyelj ha nem tetszik úgyis megnő! Nem marad úgy életed végéig. És ahogy mondtátok, csak magatokba kell rendet rakni, és ha látszik alapból a magabiztosságotokban, hogy nektek tetszik úgy tök máshogy adja le a képet az embereknek! Úgy sokkal szebb a haj is ha magabiztosan hordod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!