Rövid, félhosszú vagy hosszú haj inkább?
Figyelt kérdés
Milyen frizuratípusokat részesítetek előnyben? Csak úgy érdekelne.2011. nov. 6. 19:51
1/6 anonim válasza:
Remélem nem sértődsz meg, ha rövid hajad van, de nekem a hosszú tetszik jobban, bár most félhosszú hajam van, de türelmesen növesztem, mert a vasalás miatt roncsolódott és folyamatosan növesztem le és vágok a hajvégeimből, még kb. 1 év mire teljesen kicserélődik a töredezett rész és akkor kb. vállig ér majd a hajam.
2/6 anonim válasza:
egyértelműen hosszú,csak nagyon sok idő míg megnő.:(
3/6 anonim válasza:
Csakis félhosszú!
A rövidet is szeretem, mert vagány:) Viszont én nem vágatnám le, mert akármikor vágattam rövidre, utána azt vártam, hogy nőjön valamennyit.
A hosszú pedig szimplán nem tetszik, nem lehet annyira variálni; amikor pedig csak lóg, semmi tartása nincs, és a vége is el van vékonyodva, az kifejezetten csúnya.
Nekem most váll alá ér kb 10 centivel, ezt nagyon szeretem. Addig növesztem, amíg hátközépig nem ér, utána már nem mert zavarna.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2011. nov. 7. 22:24
6/6 anonim válasza:
Rövid!
Miért?
Meet vagány, nyáron nem melegíti annyira a nyakat.
De am a félhosszú is nagyon bejön, divatos és lehet varriálni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!