A Barátnőm irigy és mindig kigúnyol hogy hogyan öltözök pedig a DIVAT szerint és mindig kitalál valamit h mire hasonlít (pl. ez olyan mint egy munkásnadrág mikor egy divatos zöldeskék csőgatyába vagyok) ne foglalkozzak vele?
Attól még, hogy barátok vagytok, nem kell, hogy az ízlésetek is egyforma legyen.
Ezt mindkettőtöknek el kell fogadni, és kész. Nem kell megjegyzéseket tenni, de dicsérni sem. Egyszerűen miért téma ez!? Mindenki úgy öltözik, ahogy akar. Ha valaki valamiért aznap kifejezetten csinos, azt meg szoktam jegyezni, de ennyi.
"a DIVAT szerint" így nagybetűvel lol. csak én érzem, hogy ez szánalmas? :D
a barátnőd valószinüleg kissé érettebb agyilag mint te, ezért képes meglátni ha egy ruha nem néz ki jól, még akkor sem, ha ez a DIVAT.
miért kell ezt az idiótaságot emlegetni néhány csajnak, hogy ha valakinek nem tetszik amit csinálnak, az már csakis irigy lehet? most ezt te komolyan elhiszed magadnak? szerinted ő nem birna DIVATos munkásgatyát hordani ha annyira irigyelné?
ez a lány nem is a barátnőd! jó, mi is megmondjuk a barátnőmmel egymásnak, ha valami gáz van (pl. túl nagy kivágású a póló, elaludta a haját, stb.), de azért megdicsérjük a másikat, ha jól néz ki.
Azt javasolom, ülj le a barátnőddel kettesben, és kérdezd meg, miért beszél így veled? Szerintem használni fog, ha pedig továbbra is szid, keress új barátnőket!
Egyértelmű a helyzet: IRIGY. Én is voltam ilyen helyzetben.
Amikor abban a korban ócskának számító sz.gépem volt érdekes módon senki nem mondott rá semmit. Amikor vettem "csak egy" 200.000Ft-os gépet, akkor sem kritizálta meg senki. De amikor érdekes módon vettem egy 800.000Ft-os gépet, akkor hirtelen feltűnően sokan, minden 3. ember leszarozta. Rosszul esett persze, de tudtam, hogy irigy. Az már elavult, de most újítottam be megint egy gépet 600.000Ft-ért, érdekes módon erre is többször mondták már, hogy sz@r. De már rutinos vagyok, tudom, hogy irigy.
Ruhába szintén: olyan szólta már le az Armani és Diesel ruháimat, akinek csak Adidas van. Mi ez ha nem irigység? Csak nevetni tudok rajta általában. Sajnos olyan ember is csinálta ezt, akitől nem ezt várná az ember. :(
az előzőnek: most nem azért, de én simán tudnék venni armani ruhát, de mégsem vennék soha, mert szerintem sz.r, helyette veszek mást, hasonló áron, vagy neadjisten adidas-áron, mert azok kozott is vannak jók. najó igazából én a jobb márkákat is adidas-áron veszem mert nem magyarországon lakom, de ezt mind csak azért mondom el, hogy ne hidd, hogy valaki mindenképp irigy rád mert szerinte az armani gáz...
a számitogéped meg lehet tényleg sz-r volt ahhoz képest, hogy mennyibe került. lehet hogy ez neked ujdonság, de nem feltétlenül az ára határozza meg egy dolog értékét, hanem hogy mit tud, milyen minőségű anyagból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!