Most ezzel kéne, hogy foglalkozzak?
Figyelt kérdés
Vaterán egy nő megvett tőlem egy pólót, 2100 Ft helyett engedménnyel 2000Ft-ért postával 1ütt. Eléggé felháborodottan és követelőzően írt, hogy megkapta a felsőt, de egy használhatatlan LYUKAS RONGY az egész. Nem értem, mert semmit baja nincsen a felsőnek!!!! Alig volt rajtam, és én egy lyukat sme láttam rajta! Azóta követeli a pénzét felháborodottan. Nos, köteles vagyok neki visszafizetni? ezért kizárhatnak vateráról?2011. aug. 23. 11:14
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor meg kéne kérni, fotózza le, hol van rajta lyuk, stb.
Annyira g*ci nem lehet valaki, hogy direkt kilyukasztja, bár amilyen emberek vannak, lehet, hogy előfordul ilyen is:-S
Bizonyítsa be, ha már ilyenekkel vádol, de kizárni nem fognak emiatt, ne félj!
Egyébként én is jártam így régebbetn, valaki megvette az akkor fent lévő összes cuccomat (sz@rt nem rakok fel kamu szöveggel, ha hiba van, feltüntetem, de nem volt, 3-4 alkalommal viselt ruhák), erre jön a pozitív értékelés, hogy az adás-vétel rendben volt, de a ruhák elnyűttek, használhatatlanok, ha ezt tudja előre, egy fillért nem fizetett volna. És hiába pozitív, mindenki láthatja. Rosszul esett, mert alaptalan volt, de nem tudtam vele mit csinálni:-S
2/3 anonim válasza:
Ha úgy állítottad be, hogy nincs rá garancia, akkor egyáltalán nem vagy köteles visszavenni, nincs utólagos reklamáció. És emiatt nem fognak kizárni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, úgy állítottam be ,hogy nincsen garancia. Csak idegesít, hogy még neki áll feljebb ^^ :S
2011. aug. 25. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!