Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? Hogyan ne foglalkozzak ezzel?
érthető, hogy idegesít
nálunk is ez van, ,csak nem excsajjal, hanem ismerős lányokkal, akik odavannak a pasimért, aki mindig leáll velük jókat beszélgetni
én max annyit tudok tenni, hogy én is leállok mindenféle pasival, mosolyogva köszöngetek
csak a különbség, hogy engem még így sem dob fel másik pasi, csak a barátom, aki viszont mosolygós órákon át ilyen ismerős női után
Okos... :D
Nem. Én b.szki :D
Minek féltékenykedsz?? A pasid azért van veled, mert gondolom szeret, ha nem így lenne, a csajjal lenne. omg
Szia! :)
1. Én a másik oldal vagyok, az a bizonyos "ex-barátnő". Nos, én és a volt barátom szépen szakítottunk, mindenféle balhé nélkül. Jóban voltunk, aztán most a legjobb barátok vagyunk. Mindent nekem mond el, velem beszél meg, és ez fordtva is igaz, nagyon szeretjük egymást, mint két testvér. DE semmi több! Nekem van barátom, akit nagyon szeretek és Ő hisz nekem/bennem. A volt barátomnak nincsen barátnője, de minden nőügyében kikéri a véleményem és segítek neki. Néha még a leveleket is megírom helyette, meg próbálom rávezetni, hogy mi kell a lányoknak :)
2. Hogyha akármelyikünknek féltékenykedő barátja/barátnője lenne, valószínűleg az kerülne előbb lapátra, mert a féltékenykedés hosszú távon mindenkit kikészít, és értelmes ember nem mond le az igaz barátokról.
3. Most a magam példáját mondom, de vetítsd ki a tiétekre... Már jártunk, nem tartogatunk egymásnak semmi meglepetést. Valamiért szakítottunk is. Itt nincs az hogy "hú milyen lenne vele", mert már minden kártya ki lett játszva. Ilyen szempontból egy sima női barátnő ezerszer veszélyesebb, mint egy kihűlt kapcsolatból baráttá avanzsált ex.
4. Mit tegyél? Próbáld meg megismerni. Én mindig ezt teszem. Amint van egy potenciális nő jelöltje a volt barátomnak, én is mindig igyekszem kedves és nyílt lenni vele. Soha nem titkoljuk a párjaink előtt, hogy együtt voltunk és hogy ennyire közel állunk továbbra is. Aki ezt nem viseli el, annak ott az ajtó. DE hogyha a barátnő hajlandó engem megismerni, akkor elég hamar rájöhet, hogy nem jelentek veszélyt. Szerintem te is próbáld meg ezt tenni.
5. Soha nem tennék keresztbe véletlenül sem senkinek, aki kedves velem, és látom, hogy szereti a legjobb barátomat - hiszen azt akarom, hogy ő boldog legyen. Ha viszont folyton azzal macerálná őt, hogy szakítsa meg velem a kapcsolatot, és nem lenne rá hajlandó, hogy megismerjen engem, akkor bizony nagyon ronda háború kerekd(het)ne a dologból... Mert én nagyon barátságos és őszinte vagyok, és mástól is ezt várom el.
Szóval... Ismerd meg, ne próbálj meg háborúba kezdeni vele. És mindenekelőtt, bízz meg a barátodban!
22/L
csak a csajok között mindig is van rivalizálás...
hogyha az excsaj hanyagolva lenne a bnő miatt, egyből máshogy állna a dolgokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!