Ballagási ruha?
Most majd júniusba fogok ballagni(általános) és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez a ruha nagyon merész lenne? Ballagás utáni ebédre gondoltam. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat!14/L
(Második válaszoló vagyok) Ja, értem. Hát, szerintem akkor is jobb lenne egy olyan, aminek van pántja.
Mindenesetre hajrá, remélem, találsz majd megfelelőt! :)
(2. vagyok) Fú, elkezdtem most keresgélni, és hát tényleg nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt... :S Linkelek pár képet, nem tudom, hogy neked tetszenek -e az ilyen stílusú ruhák.
[link] -- nekem speciel ez tetszik a legjobban :-)
[link] -- az előző másik színben
[link] -- hát, ez mondjuk nem túl ünnepi... :/
[link] -- ez se kifejezetten ünnepi...
[link] -- az ilyen csipkések nagyon tetszenek még nekem, de nem tudom, hogy hány éves kortól lehetne viselni úgy, hogy ne nézz ki hülyén benne
Hát, ennyi. Nem tudom, mennyit tudtam segíteni... :/ Remélem, azért valamelyik ruha megihletett! :-)
hát... te tudod :D
de csak óvatosan a ruhaválasztással
nekem egy csomó lány osztálytársam úgy nézett ki mint egy prosti. Persze nem azt mondom hogy te is olyan leszel csak nézz körül a ruhák között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!