Ballagási haj? Ruha? Cipő?! Segítség?
Nem valami hű de sok hajam van,vállig ér.Arra gondoltam,hogy elmegyek a fodrászhoz és begöndöríti valami ilyesmire gondoltam :
Vagy hagyjam a csudába?:(
Ruhára arra gondoltam,van egy farmerszínű egybe ruhám, pántnélkülis és a szoknyán vannak fodrok,így kell elképzelni :
Ilyen a ruha,vagyis hasonló,díszek nincsenek rajta és kék : [link]
és lent hasonló fodrok : [link]
De mivel én egyházi suliba járok anyum azt mondta,hogy a ruha alá vegyek fel egy inget,rövid ujjút.Rosszul nézne ki?Vagy inkább gyorsan vegyek egy ruhát és cső?:D Ja és lenne egy testszínű harisnya is :)
Cipő milyen legyen?Magassarkú?Soha nem volt lábamon,vagyis de mikor kicsi voltam mindig felvettem nagymamám cipőit abba totyogtam de az rég volt :D
Vagy egy sima kis balerina cipő?Nem tudom mi legyen...
Ja és a smink... soha nem sminkeltem magam de ilyen alkalom több sincs,egye fene, én ilyen sminkre gondoltam :
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerült.Előre is köszi szépen a válaszokat.
A haj ok, a ruhát felejtsd el, mert nem való ballagásra, főleg, ha Te ballagsz.
Cipő ügyben ha sokat kell állni, akkor ve magassarkú legyen, valami szép törpesarkú elég.
Ha soha nem sminkelted magad, akkor a tusvonalat nem ajánlom, max ha holnaptól gyakorlod folyamatosan.
Haj: oké
Ruha: na az amit linkeltél, soha, inkább egy ilyen:
[link] (ezekből nem látszik ki a vállad)
Cipő: magas!! pl. ilyen: (csak az alakjukatr nézd!) [link] ( [link] (ezek nem olyan magasak, de szépek)
Smink: az 1. változat jó, mert elegáns, látszik, de nem sok
(amúgy ez nagyon durva hogy még sosem volt rajtad magassarkú és smink...)
Na látod :)
Amúgy meg nem kell írni,ha csak másokat tudsz piszkálni :D
De most komolyan,miért baj ha nem sminkelem magam és nem hordok magassarkút?:D
Nem leszek hamarabb ráncos és a lábamat se teszem tönkre :)
17:46 vagyok
Én is most ballagok és bocs, de ezt csak azért írtam, mert nálunk ez teljesen alap, bocsi lehet, hogy máshol kevésbé érettek a 14 évesek. Én amúgy fekete mminiruha, fehér platform magassarkú, tus festés. (És nem kell leribancozni, mert egyáltalán nem vagyok az, csak nálunk ez természetes)
Semmi gond,mindenkinek szíve joga mit csinál :D
Én hülye most látom,hogy te 72 % vagy és a másik meg 79 % :d
azt hittem,hogy ugyan azzal beszélek :$
Ne haragudjatok,kicsit fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!