Ballagási haj? Ruha? Cipő?! Segítség?
Nem valami hű de sok hajam van,vállig ér.Arra gondoltam,hogy elmegyek a fodrászhoz és begöndöríti valami ilyesmire gondoltam :
Vagy hagyjam a csudába?:(
Ruhára arra gondoltam,van egy farmerszínű egybe ruhám, pántnélkülis és a szoknyán vannak fodrok,így kell elképzelni :
Ilyen a ruha,vagyis hasonló,díszek nincsenek rajta és kék : [link]
és lent hasonló fodrok : [link]
De mivel én egyházi suliba járok anyum azt mondta,hogy a ruha alá vegyek fel egy inget,rövid ujjút.Rosszul nézne ki?Vagy inkább gyorsan vegyek egy ruhát és cső?:D Ja és lenne egy testszínű harisnya is :)
Cipő milyen legyen?Magassarkú?Soha nem volt lábamon,vagyis de mikor kicsi voltam mindig felvettem nagymamám cipőit abba totyogtam de az rég volt :D
Vagy egy sima kis balerina cipő?Nem tudom mi legyen...
Ja és a smink... soha nem sminkeltem magam de ilyen alkalom több sincs,egye fene, én ilyen sminkre gondoltam :
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerült.Előre is köszi szépen a válaszokat.
Mindegy,nem gond tényleg hülye vagyok és néha előbb írok/mondok mint gondolkozok.
Felteszem úgy,hogy érthető legyen meg én vagyok a hibás nem írtam oda,hogy a ruha az a bulira kell ami aznap este lesz :)
Szóval,hogy az megfelelő lesz-e.
Köszönöm.
A bulira szerintem igen, de nem kell alá ing, max felé egy boleró, és egy nem túl magas magassarkú ;)
(megint én vagyok)
Értem köszi :)
Én is arra gondoltam inkább,hogy balerina cipő lesz,persze olyat fogok választani ami megy a ruhához is.Én sem egy kg sminket akarok, csak alapozót,púdert szempillaspirál meg szűjfény és egy kis meg egy tussal kicsit a szememet kihúzni ennyi.Köszi a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!