Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szexi egy ilyen...

Szerintetek szexi egy ilyen videó?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy én is csinálok egy ilyet, mert imádom a Diesel farmerokat. Szerintetek?

Itt a link:

http://www.youtube.com/watch?v=vGVlW7NbOIw

2011. dec. 18. 22:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Egyébként a Diesel farmerek télleg rohadt jók. nekem is van."

Én sok ruhamárkát kipróbáltam és a Diesel cuccok nagyon jó minőségűek. Van 1-2 Armani cuccom, hát nem vagyok elájulva tőlük, sőt állítom, hogy a Diesel sokkal jobb ruhamárka, mint az Armani, szerintem a világ legjobb ruhamárkája. Van Diesel StyleLab napszemüvegem, nagyon különleges az is, mindenki csak kérdezi, hogy hol és mennyiért vettem. De akár parfümökbe is: Fuel For Life parfüm, vagy az Only The Brave, de akár az 1997-es Diesel Plus Plus is mind a kedvenc parfümjeim.

2011. dec. 25. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaja. Az tuti hogy jó minőség de meg is kell fizetni. Baromi drágák a dieselek:D Premierbe vettem a csőnacim 18000

ugy hogy 50%-os kedvezmény volt rá, szóval rendes ára 36000 voltXD. De sztm megérte, mikor megláttam egyből beleszerettem a naciba.XD

2011. dec. 26. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!