Szerintetek szexi egy ilyen videó?
Arra gondoltam, hogy én is csinálok egy ilyet, mert imádom a Diesel farmerokat. Szerintetek?
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=vGVlW7NbOIw
Az első egy percig néztem.
Ennyiből az jött le, hogy ez egy nem szexi ember, akinek az intelligenciája egy növényével vetekszik és fél óráig lebeg a kád felett. Vagy másszon bele, vagy húzzon el, de mit forgatja a seggét? Nem menő. Semmi szexi nincs amúgy a dologban, csak hülyének néznek majd miatta, de ha neked jól esik, felőlem azt csinálsz, amit akarsz. :D
Nem értem!! ENnek mi értelme?:D
Szerintem nem szexi, hanem vicces. De tényleg nem értem, kérlek, magyarázd már el!! :D
Ez inkább szánalmas, mint vicces!
Hova tűnt az eszetek emberek???
Szerintem nem szexi, inkább morbid, ahogy az illető egy kád víz felett egyensúlyoz, hogy aztán megforduljon, és ruhástól belemásszon a vízbe.
Sokkal szexibb lenne, ha egy izmos, jóképű pasi apró fürdőgatyába csinálná ugyanezt.
most ez mit csinál vagy mi ez vagy mire jó ez?
egyébként a zene jó.
"...amugy megneznelek teged. az lenne a vagany ha a 120 kilodat nem birnad el..."
1. Nem vagyok 120kg.
2. "megneznelek teged" - ha végigmegyek egy plázán, az esetek 80%-ában 1-2 csaj tutira elkéri a telefonszámomat, vagy például középsuliban ezért utáltak a fiúk: lementünk buliba, volt 1-2 "kigyúrt menő srác" az osztálytársaim között, én nem vagyok egy izmos alkat, de a csajok mégis hozzám jöttek oda. Szóval ezek szerint olyan nagyon ronda nem lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!