Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Kb. hány darab ruhanem...

Lányok! Kb. hány darab ruhaneműből áll/fog állni a nyári ruhatáratok?

Figyelt kérdés
Pl.2 szoknya,5 felső..Ezek mind jó minőségűek,márkásak?
2009. máj. 18. 08:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

SZia!

Húúú nekem rengeteg ruhám van ,és folyamatosan bővítem a ruhatáramat. Nem tudnék meglenni 2 szoknyával meg 5 felsővel. Mondjuk én angol durikban szoktam vásárolni, de soha jobbat azoknál...VAn márkás cuccom is, de az tényleg csak egy nyarat bír ki, mert azért vannak ilyen örökzöld drarbok is ,amit minden nyáron fel lehet venni nem megy ki a divatból..és van ,ami már meg van 3 éve és semmi baja, míg egy márkásabb cucc egy nyári viselet. Én hetente kb 5-6 darab rucival bővítem a ruhatáramat. Igaz a gardróbot,majd bővíteni kell :) ! De ez van!!!Persze ehhez cipő is dukál, meg szandál meg papucs... meg napszemüveg,meg ékszer. De ez vagyok én :)!!! Engem mindenki ilyennek ismer, nekem ez az egyik hobbim. Párom szerencsére maximálisan elfogadta, legalábbis igyekszik , kezdi megérteni a női lélek rejtemeit :)!!!

Nekem ez a fontos neki meg más.

NEm tudnám megmondani mennyinél fogok leállnmi, ami a nyári a ruhákat illeti :) ! REngeteg lesz az tuti!!!!

Nagyon jó vásásrlást és készülődést mindenkinek a nyárra! Jó nyaralást és kikapcsolódást!!!!

2009. máj. 18. 08:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

SZokny egyáltalán nem van valahol a szekrény mélyén 2 db de nem hadználom.Inkább farmer gatyák:rövid,hosszu,cső,bő,halász,kantáros.(kb.10 db van de nem mind használom)Most egyberézes ruhát akarok venni.

A felsőkből maradtak tavalyról is,kaptam is,meg még venni is fogok.Abból rengeteg van nem tudom pontosan.Cipőkból nincs túl sok van/lesz egy sport cipőm,2db strandpapucs,2db topánka.Nem vagyok vásárlás mániás!!!Leginkább kapni szoktam a ruhákat vannak amik másodkézből az unokanővéremtől van,azok márkásak.Én nem igazán szeretek márkásat venni mert még csak 14 éves vagyok igy ugyis tönkre megy,vagy kinövöm stb.

2009. máj. 18. 09:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha most gyors fejszámolást végzek, akkor:

2 rövid farmer, 2 ruha, 4-5 szoknya, kb 10 spagettipántos, meg van pár pólóm is. meg ugye papucs, vászoncipő...

Most mit nézel márkásnak? Általában nem turkálókban vásárolok, de van onnan is cuccom. a nagyon drága helyeket is kerülöm, mindig keresem a leértékeléseket.

2009. máj. 18. 09:46
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Elsőnek : ha hetente vásárolsz ruhákat,mit csinálsz a régiekkel?Az ok.hogy egy fiatal nő nem jár 10 éves ruhákban,de ez már vásárlási mánia,és persze te nem tartozol a megélhetési gondokkal küzdők közé.Te keresed meg rá a pénzt vagy másét költöd? Okosabb dologra nem tudnád költeni ?Pl.könyvek stb.
2009. máj. 18. 10:01
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

nos, amit tavasszal hordok azt hordhatom nyáron is, a topok, sortok, szoknyák is beleszámítanak akkor rengeteg. Van egy fekete egyrészes szoknyám, elején zsebek vannak, a másik is ilyen, csak virág van rajta elöl, van egy farmer egyrészes, olyan drapp szine van, és ap ántnál csatos, van egy térdig érő szoknyám, fekete és ezüst szinü minták vannak benne, öv van rajta és selymes az anyaga, ünnepinek is megfelel. Farmer szoknyám van, de az egy sima alj, akkor gyürött anyagú keki térdnadrág, két farmer halásznadrág, egyiken kis kövek vannak, meg egy háló, a másikon meg fémcsatok,

egy szürke, sportos, alul gumirozott térdnadrág, olyan mnit a szabadidő naci, csak rövidebb, egy kék szövet halásznadrág. Nagyon rövid farmer nacik, az egyik koptatott.

Van egy narancs szinü nyakbakötős topom, egy szürke felsőm, ami pántos, de van nyakba akasztós része, és a dekoltázs feletti kicsit csipkés, az eleje pedig himzett. Egy lila bordázott anyagú topom, mainek a széle csipkés, egy hátul ixes lila top, egy szintén nyakpántos bordó top, van oylan zöldbe is, egy háromnegyedes csikos ujju felső, maiből kiláűtszik a hasam, elöl vasalt mnitás, a vállak szabadon, van egy horgolt felsőm, egy egyik válnál állitható csatos glitteres felsőm, egy olyan topom, ami fekete, és arany szinü kereszt van rajta, plusz egy szivecske, mainek szárnyai vannak meg pár strassz kő. Egy hátul hálós világoskék top, pár izompoló, mait szeretek mert a lapockámon lévő tetkó így szabadon van, egy fekete felső, aminek csak a bal felén van pántja, a jobb oldalt a váll szabadon van. Van egy polom, ami keresztbe csikos, rövid ujjú, galléros és a kivágásánál patentos.

Egy fekete felső, amin elöl meg hátul is vannak virágok, de azok a virágok áttetszőek.

Van egy tölcsér ujjú felsőm, az alja hullámos szegésü és a mell résznél virág minta van kirakva kis kövekből. a háta átlátszó.

akkor egy zöld topom is van, aminek a mell része betétes, a többi pedig hálós,

a másik világos zöld topom meg olyan, hogy a pántja olyan mnit a melltartóknak, olyan állíthatós, és virágminta van rajta, de van hozzá egy kis rövidnadrág is. van egy szuperjó felsőm, msot vettem vásárba: sima polo, fekete szinü és a szegélyei sötét szürkék, van hozzá mégegy felső, ami ujjatlan, a pántja a hátközéptől jön, és elöl rá lehet csipteetni a ruha elejére, Kis feliratok vannak rajta. Derékba szűkített, alul olyan mnit egy kis szoknya, csak rövidebb. Egy másik kedvencem: sötét lila felső, ujjatlan, az laja a csípőm alá leér, erre jön egy rövid fazonú kis kardigán szerüség, de zat belegbe nem szoktam rávenni. övvel nagyon elegáns.

hát biztos van olyan 40-50 darab topom, ebből a fajta ruhadarabból van a legtöbb :)

2009. máj. 18. 10:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Huuha, olvasgatom itt a vàlaszokat: valaki hetente vesz ruhàt, màsnak csak topbol van 10....:S

Hàààt, én most igen-igen le vagyok " rongyolodva" ( hozzàtok képest :)), épp mult héten pakoltam ki a nyàri ruha szekciot a szekrénybol..90%-a ment is egy zsàkba, és megkapta a sogornom..Tavaly ilyenkor szultem, és érdekes modon szélesebb ( màr ) nem vagyok, de vhogy hosszabb lettem deréktàjon, igy a régi felsoim igen viccesen àllnak rajtam, rovidek lettek.

Ugyhogy jelenleg amim van: két ruha,egy farmer, kb hàrom véknyabb anyagu nadràg, 3-4 nyàri tunika, meg vagy 3 rovidujju felso...cipokbol van elég,szandàl-papucs kb 6 pàr.

Jovo honapban szeretnék venni még 3-4 felsot, aztàn ezzel letudom a nyarat...Ugye babàval vagyok itthon,igy csak az uramnak oltozok ki esténként :).....:S

2009. máj. 18. 10:10
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

én vagyok az előző író, még hozzátenném, hogy

hosszúnadrágból van kb 10-12 darabom, ezek varmerek és pálsony nacik, többi az melegítő,

4 halásznadrág, 5 szoknya az egyberészesekkel együtt ( de csak amit hordok is néha)

lábbeli 6-7, a többit nem számolom mert kicsik, vagy kényelmetlenek és nem hordom őket. De csak az utcait számoltam bele, az itthoni papucsot mamuszt nem.

A topokból van vagy 40, a polokból is vagy 20, mellényből 3, dzsekiből kabátból 7 (átmeneti szél dzseki, esőkabátnak való, motoros, csukja nélküli, nagykabát télire, farmer felső)

a legtöbb ruhám az olyan 3-5 éves már, évente olyan 10-15 ruhadarabot veszek, de ebbe nincs benne a bugyi melltartó.

Sok ruhát apu hozza, ingyen van neki, mert a lakók már nem használják, és ami nekem jó, azt odaadják, kimossuk és hordhatom is, tök márkás cuccok is vannak köztük.

Igazából én nem a divatra vagy márkára megyek, tuributikokban is vásárlok, nagyvásárba, piacon, leértékeléseknél akciós ruhákat, meg a rokonoktól is kapok ajándékba, vagy öröklök.

Vannak jó tangáim meg francia bugyijaim, csibkések és van amelyiken kis lánc is van, meg áttetsző csillámos virágminták, és ezer forintért vettem négy darabot. máshol meg egy ilyen darab lenne 2 ezer forint minimum.

a horgolt felsőmet is tescoba vettem, cheroki, 4700 ft ról 2350 re lett leértékelve mert nem vitték :)

2009. máj. 18. 10:16
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

bocs, közbe írtak, inkább úgy írom hogy az utolsó író voltam én, meg azelőtt kettővel :)

tehát lehet jó cuccokat szeretzni olcsóért, én két évig dolgoztam, 75 ezret kerestem majdnem, mnident a saját pénzemből veszek, nem hagyom hogy mások tartsanak el, ebből a kis pénzből fizetem a rezsit, apa gyógyszereit, a biztosítást, a netet, meg mai magamnak kell. Parfümöt három négy havonta veszek, ha kapok akkor mégritkábban,

ékszereket nem nagyon veszek, inkább gyöngyökből fűzűnk, kocsim nincs, telefonomat is pár havonta töltöm fel,

most segélyen élek és most tele van a szekrényem, egy csomó ruhát selejteztem, ilyenkor nem veszek felsőt :)

amúgy múlt héten a vásárba vettem pár bugyit meg egy topot, láttam sok jó holmit, de sajna azok sérültek voltak vagy varrásnál, vagy a nap fakitotta ki őket. Ha jó egy cucc akkor még a kínaiba is képes vagyok megvenni. Strandra nem járok, fürdőruhát nem nagyon hordok :) sminkelni sem szoktam igazán magam, kutyám sincs akit etetnem kéne így eléggé sokat tudok spórolni.

2009. máj. 18. 10:22
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
10:01 nem hiszem hogy ez rád/ránk tartozik az ő dolga
2009. máj. 18. 11:06
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Első vagyok!

Igan a saját pénzemet költöm rá. Én is párom is dolgozunk.És nem a háztartásból veszem ki a pénzt, és akármennyire hihetetlen szoktam olvasni :) ! MEg szoktam utazni, érdekel nagyon sok minden, nem vagyok "agyatlan pláza cica" , csak egyszerűen szeretek öltözködni!MEgdolgoztam érte, hogy ezt megtehessem! VOlt olyan idő,amikor napi 14 órákat is lehúztam. De mostanra ez van! És ezt élvezem! NEm anyuci-apuci pénzét költöm. Őket segítem inkább. De én akkor is ilyen maradok, nem érzem még mániásnak, de ha az is nem baj :) ! Amúgy meg, amit már nem használok elszoktam vinni a családsegítőbe, és tudom, hogy ők tényleg olyan családnak adják oda, akik megérdemlik. Ezzel is segítek!

2009. máj. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!