Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Kb. hány darab ruhanem...

Lányok! Kb. hány darab ruhaneműből áll/fog állni a nyári ruhatáratok?

Figyelt kérdés
Pl.2 szoknya,5 felső..Ezek mind jó minőségűek,márkásak?
2009. máj. 18. 08:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Leírom az enyémet, de előre jelzem, hogy én nem vagyok mérvadó ebben a kérdésben, mert durván vásárlásmániás vagyok és csak márkás ruhákban járok, szinte minden pénzem erre költöm, nem vagyok milliárdos, de nekem ez nagyon fontos. Márkákat nem írok mellé, mert akkor úgyis lepontoztok...

Nadrágok (a hosszúakat nem írom,mert nyári volt a kérdés): 2 térdig érő kék farmer, 1 térd alatt érő kék farmer, 1 térd fölött érő fehér farmer, 1 térd alatt érő fehér farmer, 2 rövid farmer, 1 rövid rózsaszín nadrág, 1 fehér vászonnadrág, 1 fehér törökgatya, 1 fekete vászonnadrág, 1 drapp vászonnadrág

Szoknyák (azt nem szeretem, nem is áll jól): 2 farmermini, 1 hosszú fehér, 1 hosszú kék

Cipők: 2 pár tűsarkú szandál, 2 "standpapucs" (utcai fajta), 7 pár balettcipő, 2 pár magassarkú papucs, 2 pár tornacipő (sportcipőt nem hordok nyáron, abból is van 5 pár)

Nyári ruhák: 6

Felsők: na ezt nem tudom megszámolni most.. de legalább 50 rövid ujjú/ujjatlan vagy több, nem tudom

Táskák: 9 nyári

Nem dicsekvésből írom, de ez volt a kérdés: mind jó minőségűek, márkásak (pl: Replay, Gas, Retro, Tommy Hilfiger, Lacoste, Guess de vannak olcsóbb márkák: Bershka, Tally Weijl) és 2 évnél egyik se régebbi. Nekem ez a függőségem... 18/L

2009. máj. 18. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát kb. van 14 topom, de abból nem hordom mindegyiket, 3-4 térdnadrág,2 hosszúnadrág, 1 farmerszoknya, 1 térdszoknya, és kb. 3-4 póló, amit nem hordok. :D

Most jut eszembe, nyári papucsom még nincs is xD azt majd vennem kell még. Van 1 szandálom, 1 magassarkú nyitott orrú cipőm, meg egy kondim.

Lehet hogy valamit kihagytam, de nagyjából ennyi.

2009. máj. 18. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:

hmm.. sztem 5-6 gatya, 6-7 póló, 4-5 spagetti pántos fölső, 2-3 balett cipő, 1 papucs.

ezeket szeretném beszerezni idén.. meg van egy csomó tavalyi fölsőm, meg egy két gatyám, nekem így pont elég. illetve a nyár folyamán úgy se bírom ki, h ne vegyek még.

2009. máj. 18. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:

csak anniyt szeretnék a válaszolóknak írni, hogy nem érdemes a divat szerint menni, csak azoknak, akiknek tényleg van rá pénzük minden szezonban újjabb ruhákat venni. Például most nem rég volt a 'lila' mánia, ha egy hónap úlva felveszed, akkor már a divatkövetők leszólnak, hogy ú ez is kevan maradva. Mivel én 15éves vagyok, de mégse növök valahogy, vannak ruháim, amiket már több éve hordok, és még mindig nem unalmasak, nem mentek tönkre.

És a márkás ruhák (pld. a Terranova) az is olyan márkás, mint egy kinai, azza a minőségre gondolok. Itt csak a cégnek a neve fontos, na meg persze a lóvé. Több semmi.

És hogy a kínaiaknál nem érdemes vásárolni, mert a többi kínainál is az van? Na akkor ez ugyanúgy elmondható a márkás cégekről is.

Na most válaszolok a kérdésre :):

van kb. 7 toppom, szoknyám csak egy, de már szinte kicsi, nadrágomból pedig 2 térdigérő, 1 háromnegyedes. és csak 2hosszú nadrágom van, amit egész éven hordok váltogatva:)

2009. máj. 19. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Bírom ezt amúgy...A kérdés nagyon tetszett. Engem az elsőt, és a csajszit, aki "durván vásárlás mániás" a saját szavaival élve jól lehúztak, de miért? NEM vagyunk egyformás, van aki szeret öltözködni, van ,akit annyira nem hat meg a dolog.Ez van. A kérdés leszögezem újra tetszett. Pontosan igaz nem írtam le, hogy mennyi cuccom van, mert folyamatosan bűvül. Mondjuk az irigység baromi nagy az emberekben. Nem értettem soha az emberek miért nem tudnak más örömének örülni, önzőség... Igaz barátságok ezért kötöődnek manapság ilyen ritkán. NEm tudnak örülni más öröménak, boldogságának, kinek mi okoz boldogságot, örömöt. Na nem mondom, hogy nekem ez a legnagyobb örömöm, de nagyon szeretek vásárolni, öltözködni. És sokan vannak még ilyen nők. Öltözzön mindenki úgy és ahogy szeretne!

És te kedves KÉRDEZŐ, neked miből áll a nyári kollekciód?

2009. máj. 20. 12:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)Kedves utolsó válaszoló!Igazad van mindenben,ami az irígységet illeti.Nem szabadna ilyennek lennünk.Nem egyforma az anyagi keretünk,az értékrendünk és nem vagyunk egyformán takarékosak sem.Bár néha engem is elönt a keserűség,amikor az évek óta vágyott ruhadarabot egy idő után szinte mindenkin viszontlátom,csak épp nekem nincs.:(Na de fel a fejjel!:)Mindig igyekeztem árarányban a legjobban járni ruha terén:szinte csak nagyon akciós,turis,turis-akciós:)dolgaim vannak,de a java 2-5éves.Tehát a (nyári)ruhatáram:1db blézer,5 db spagettipántos top,3db csőtop,3 db csőtop,1db farmerszoknya,1pár strandpapucs,2 pár fonott papucs,1 db farmerdzseki,1db rövidujjú garbó,3 db farmer,2db nőies felső.+egy-két otthoni szaladgálós ruci.Hát,kb.ennyi.Remélem,ennél már csak több lesz!Mindenkinek szép nyarat!
2009. máj. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!