Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy olyan helyen dolgozó...

Egy olyan helyen dolgozó nőnek, ahol elvárják az elegáns megjelenést kb. miből hány darab ruhára van szüksége?

Figyelt kérdés
Pl. hány kosztüm vagy hány nadrág, mennyi blézer, szoknya, blúz szükséges? Milyen színek legyenek a dominánsak?
2011. márc. 24. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű fő szempont a jól variálhatóság. Mivel a fazonok -szoknya-blézer-blúzé- hasonló, így a színvilágot kell átgondolni. Szerintem fekete, szürke, fehér, piros/kék lehetnek a kosztüm színei, az ingek, felsők hozzá szintén fehér, ill. pasztell.

Igazából ez egy nagyon jól variálható dolog, ne ijedj meg tőle.

2011. márc. 24. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én elegánsan öltözködöm. Leirom én ruhatáram miből áll. Egy fekete kosztüm az alap mivel azt bármikor bárhová felveheted illetve ahoz minden illik. Ha nem túl szigorú a munkahely pár fekete esetleg sötétkék csinos farmert is vehetsz. Elegáns nadrágokból is kell pár nem kell feltétlen kosztümbe. Nyárra 2-3 világosabb véknyabb kosztüm. Télra vastag szürke kosztümök. A kosztüm alá nyugodtan vehetsz szines szatén blúzokat, ingeket, toppokat.

Nekem van 3 fekete kosztümöm két szürke egy alma zöld egy bézs és egy barna. Van 8-10 szines topp. szatén blúzok minden féle szinben és ingek. táskám és cipőm is rengeteg szinben van. nyárra elegánsabb 3/4-es nadrágok és tunikák.

2011. ápr. 9. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Fontos az egység és a szín.

Pl.: fekete,szürke,fehér színek

Ezeket jól lehet variálni.

Pl.:szürke szoknya,fehér felső

2011. ápr. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!