Ti utàljàtok a csőfarmert? (skinny jeans)
ha utàljàtok, akkor miért?
ha szeretitek miért, milyet hordtok?
nemet és kort is létszi
köszönöm :)
Én szeretem. Szinte csak azt hordok. Szerintem az hordjon skinny farmert akinek skinny lábai vannak, különben előnytelen lesz.
Ettől függetlenül nem szólom meg a 100 kiló fölött tölcsérlábú nőket sem akik valahonnan szereznek extra méretet, de magamban azért megvan róluk a véleményem.
21F
Pasikon igen, rettenetesen kiábrándító! Számomra a biciklis/futónadrággal egy kategória, de azok legalább a 2 sport űzése közben praktikusak.
Csajokon van, akinek jól áll, de sajnos sokan úgy is hordják, hogy nem igazán, na az gáz!
Mióta divatba jött, valahogy én sem érzem már jól magam a régi, bővebb szárú nacijaimban, pedig amúgy egyáltalán nem vagyok divatmajom! Egyszerűen látom magamon, hogy jobban áll.
De van egy olyan farmerom, ami a bokámnál is tapad (second scin leg-nek hívják ezt a fazont), na azt csak hosszú szárú csizmával veszem fel, mert azt viszont már nem látom előnyösnek magamon.
Ugyanígy leggings-ben (cicanadrág) sem érzem érzem jól magam, nem tudom miért, pedig állítólag jól áll :)
Utálom a csőgatyás csajokat, mert magamutogató p*csák, amikor elől-hátul bevág, meg különben is undorító.
19/f
Utolsó már hallotuuuk 1x köszönjük...
am pedig igeeen,csak azt...mégszép.;](LL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!