Ti utàljàtok a csőfarmert? (skinny jeans)
ha utàljàtok, akkor miért?
ha szeretitek miért, milyet hordtok?
nemet és kort is létszi
köszönöm :)
Egyáltalán nem mondanám, hogy utálom. Nekem is van amúgy, időnként hordom is, kifejezettem szeretem, mert nem lifeg a lábamon és könnyen bele tudom tűrni a magas szárú cipőmbe.
20f
Én utálom, pedig van alakom hozzá. Legalábbis magamon utálom. Másnak meg a magánügye mit hord.
23/N
Egyáltalán nem rossz esztétikailag...
Az idióta, trapéz a gagyi.
Én inkább azt utálom, hogy mindenki felveszi, akinek nagyon nem előnyös, az is. Optikai környezetszennyezés némelyik ember, leglaább méretben ne két számmal kisebbet erőltetne magára... :(
Alapvetően inkább egyenes szárút hordok, csizma időszakban jobb a szükebb, de egyébként szinte senkinek nem előnyös, mert hülye arányokat csinál. :D Az egyenes szárú inkább jól áll mindenkinek, még az sem lifegős. :D
22L
Sajnos rajtam nem elonyos, ha az lenne, szeretném. :-)
Fiukon szerintem visszataszito!
29/L
Utálom a csőgatyás csajokat, mert magamutogató p*csák, amikor elől-hátul bevág, meg különben is undorító.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!