Csőfarmert melyik üzletben lehet viszonylag olcsón kapni?
Figyelt kérdés
A kínaiban már egyszerűen nem találok magamnak olyat, ami tetszene, úgyhogy hajlandó lennék picit többet adni érte, de max 6000 Ft-ig.
Több városban is meg szoktam fordulni, de inkább csak buszvégeken, és ott plázák vannak inkább, úgyhogy lehetőleg plázás üzletek érdekelnének, az ilyen eldugott kis boltok nem jók.
Nem szeretnék olyan válaszokat látni, hogy "menj el és nézd meg". A kérdést leginkább azért tettem fel, hogy olvassak egy pár véleményt: hol szerettek leginkább farmert vásárolni? Melyek azok az üzletek, ahol mindig vannak jó cuccok és nem túl drágák?
2011. jún. 11. 23:29
1/9 anonim válasza:
Melyik városokban fordulsz meg? Mert így elég nehéz, minden városba más boltok vannak.
2011. jún. 11. 23:38
2/9 A kérdező kommentje:
Veszprém, Szfehérvár, Tatabánya
2011. jún. 11. 23:41
3/9 anonim válasza:
Na ezeket pont nem ismerem. Voltam már mindegyik városba, de sajnos a plázákba nem voltam:) Amúgy esetleg New Yorker, Jeans Club nincs ott? Mert azok olcsóbb helyek. Esetleg Mayo chix? Mert ott vettem már 5 és 6ezerért farmert. Tavalyiak voltak, így le voltak értékelve, de tökéletesen megfeleltek a célra:D farmer, farmer..
2011. jún. 12. 00:25
4/9 anonim válasza:
én C&A -ban szoktam farmert venni, elég jó minőségűek. A múltkor például sikerült vennem 4 ezerért is egy szürkét. Szóval nézz körül, ha van abba a városban, ahol te jársz ;)
15/L
2011. jún. 12. 09:00
5/9 anonim válasza:
abban*
2011. jún. 12. 09:01
6/9 anonim válasza:
veszprém, plázában, cosmos. elég extrém bolt, a ruhák többsége nem tetszik, de volt h ott vettem farmert, 5000 ftér, és meg vagyok elégedve vele. a colosseumba is benézhetsz, néha vannak leárazások, sima világosabb csőfarmer 6000ről 2500ra volt leárazva.:)
2011. jún. 12. 09:22
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
2011. jún. 12. 10:43
8/9 anonim válasza:
ha látsz vhol Bershka-t akkor ott biztos van, és leárazáskor vannak 6k-ért is cuccok ott(női és férfi egyaránt) és nagyonjóhely:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!