Mindenhol ócska minőségű csizmát lehet már csak kapni?
A lényege ennek épp az, hogy nem mondod meg róla, hogy mikori forma. Nem a deichmann színvonalra kell gondolni, amire ránézel és a lógókból, meg formából egyből tudod, hogy jaj tavaly ilyenben járt a fél város. Persze, mondhatom neked, hogy mi az az örök darab, ha csak a deichmannos műbőr csiricsáré "divat" cipőking látsz.
Ha egy télen szétesik két 10 ezres csizma, az már 20. És azt is leírtam, hogy a szezon végi kiárusítások a legjobbak, pl. január végén, mikor még bőven lehetett hordani - nem is rég kezdtem el, mert alig volt hó - vettem 22 ezerért 52 ezer helyett egyet.
A 44 ezret kár volt kiragadnod, mert azt is beleírtam, hogy egyet vettem annyiért. Csak azért, mert nem volt annyi eszem, hogy várjak három hetet és olcsóbban vegyem meg.
Nézd ki mire költ. Én inkább spórolok egy ideig (azt azért ne magyarázd már meg, hogy öt évig kellene gyűjteni rá, főleg, hogy az általatok széteső ócskának titulált darabok folyamatos újravásárlására mindig van pénz) és veszek örök darabokat, mint vegyem halomra a rossz minőségű dolgokat, amikre épp csak nem írják rá, hogy ócsó gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!