Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindenhol ócska minőségű...

Mindenhol ócska minőségű csizmát lehet már csak kapni?

Figyelt kérdés
A lányomnak vettünk a Deichmanban 9000Ft -ért csizmát 1 hete,és most telefonált hogy levált a talpa teljesen.Azért mentünk oda mert sok jót hallottunk róla,tavaly is ott vettük a csizmáját,akkor csak a felső műbőr réteg vált le mintha vedlene a csizma.Vidéken élünk,itt vagy a kínai vagy piac ahol ugye nincs csere,vagy ez van.Esetleg valahol tud valaki tartós lábbelit árusító üzletet,vagy mit nézzünk ha veszünk is csizmát,mert átnéztük ezt is.Milyen anyagból érdemes?
2011. dec. 8. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A lényege ennek épp az, hogy nem mondod meg róla, hogy mikori forma. Nem a deichmann színvonalra kell gondolni, amire ránézel és a lógókból, meg formából egyből tudod, hogy jaj tavaly ilyenben járt a fél város. Persze, mondhatom neked, hogy mi az az örök darab, ha csak a deichmannos műbőr csiricsáré "divat" cipőking látsz.

Ha egy télen szétesik két 10 ezres csizma, az már 20. És azt is leírtam, hogy a szezon végi kiárusítások a legjobbak, pl. január végén, mikor még bőven lehetett hordani - nem is rég kezdtem el, mert alig volt hó - vettem 22 ezerért 52 ezer helyett egyet.

A 44 ezret kár volt kiragadnod, mert azt is beleírtam, hogy egyet vettem annyiért. Csak azért, mert nem volt annyi eszem, hogy várjak három hetet és olcsóbban vegyem meg.

Nézd ki mire költ. Én inkább spórolok egy ideig (azt azért ne magyarázd már meg, hogy öt évig kellene gyűjteni rá, főleg, hogy az általatok széteső ócskának titulált darabok folyamatos újravásárlására mindig van pénz) és veszek örök darabokat, mint vegyem halomra a rossz minőségű dolgokat, amikre épp csak nem írják rá, hogy ócsó gagyi.

2011. dec. 12. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó, ez nem vitára való kérdés. Te úgy csinálod, én meg így, nem fogok ezen változtatni és nyilván te sem. De senkit nem kell azért leszólni, mert olcsóbb csizma van a lábán (nem feltétlenül rád értem ezt)
2011. dec. 13. 00:30
 13/14 A kérdező kommentje:
És ami a lényeg nagyon nehéz egy kamasz lánynak megmagyarázni hogy ezt a divatcsizmát ne vegyük meg hanem inkább egy "örök divat" darabot,nagyban tesz a véleményemre,ugyanis az összes kortársa ilyenekbe jár,cikinek érzi a dolgot.Az említett üzletben alig találtunk csizmát ami tetszett volna neki.És próbáltuk nézni a minőségét is,ne legyen papírtalpa stb.Amit tavaly szintén ő választott ugyanitt azt már idén nem is lett volna hajlandó felvenni.Sőt nem érti hogy tetszhetett neki.Szerintem 9000ért nem olcsó egy csizma,amikor az ember minimálbérért dolgozik.És én nem tehetem meg és még sokan.Gondoljunk csak bele egy 5 tagú családban ez mekkora befektetés,és ez csak a csizma.Én igyekszem mindent megadni a gyerekeknek,de ebből a csizma csak egy dolog.Aki meg tudja tenni az vegyen persze.Én is vennék drágát mondjuk magamnak mert én tuti sokáig hordom,de sajnálom rá a pénzt.Az enyém is deichmannos,tavaly vettem semmi baja(még)Köszönöm a válaszokat,nem akartam veszekedést szítani.Tényleg érdekelt hogy ezen vagy hasonló áron lehet-e jó cipőt venni.
2011. dec. 14. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor a kamaszlánynál kell behúzni a kéziféket, ha minden évben másik csizmát akar, akkor dolgozzon meg érte diákmunkában. Hidd el jobban meg fogja becsülni. Tudom a kamaszok inkább éhen halnának, csak úgy nézzenek ki mint az összes többi kortárs, csak ezt nem mindenki teheti meg.
2011. dec. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!