Mindenhol ócska minőségű csizmát lehet már csak kapni?
Ha nem az ócó kínait veszed meg, nincs ilyen gond. Én is a drágákra szavazok. Ezeket általában szezon végi leértékeléseken éri meg megvenni, főleg mivel ezek leginkább olyan klasszikus formájúak, hogy divatosak is, de nem jellemzően csak akkor és ott és abban a szezonban hordhatóak, hanem akár 10 év múlva is rájuk lehet mondani, hogy viselhetők. Rendes ápolás mellet ki is tartanak addig.
Van egy olyanom is, amit még szezon elején szereztem be, 44 ezerért. Ha kiboxolom, a mai napig olyan, mint amit most hoztam a boltból, pedig az ötödik telet kezdem vele. Akkor számoljunk már, kinek megy jobban? Szerintem nagyobb luxus folyamatosan venni 10 ezerért a szarokat, mint egyszer, kétszer minőségit. Ráadásul, a kopás stb. nem is garanciális hiba, már pedig ha nem is gyári hibásak, akkor is tönkre mennek hamar és még ki sem cserélik akkor. Egy időben én is ezt a kategóriát hordtam, de folyton lement az orra, kitaposódott, egyszerűen másfél-két hónap alatt egy igénytelen szar lett belőlük, a mostaniak pedig még mindig tökéletesek. Pedig semmivel sem vigyázok jobban rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!