Illetlenség írásbeli érettségire farmerba menni? Plusz hozzá blézer ing meg topán
Én úgy szoktam - egyetemen.
HA érettségi vizsga akkor ne
Nálunk nagyon sokan voltak fekete farmerben... Emelt magyaron hétfőn egy lányon fekete cicanaci volt, és egy mintás póló... Szóval én már nem tudom.
Ha fekete a farmer, akkor szerintem nem illetlenség.
nem fekete:S sötétkék, a blézer meg fekete
de így az összkép még elegáns lenne szerintem, csak azért mégsem akarok tajparasztnak tűnni azért kérdezem hogy illik-e :D
eddig mindennap kosztűmben voltam
Szia,
szerintem írásbelire nem nagyon fontos, hogy nézel ki. Mondjuk egy világosabb felső szerintem jobban állna (én a fekete-kék összeállítást nem kedvelem), de hát ez már egyéni ízlés kérdése.
Elvileg a szóbelin sem kellene az legyen, de mondjuk oda mi mindig fekete szoknya-fehér blúz kombóban mentünk. Ez volt az elvárás, a tanárok is így öltöztek. Pedig nem olyan rég érettségiztem, 9 éve. :)
Ja, és mi írásbelire is fekete-fehér összetételben mentünk. Fel sem merült, hogy másban lehetne.
(20.11-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!