Mit kéne felvenni érettségire?
Figyelt kérdés
Nálunk a szokásos (mármint a mi iskolánkban ez a kötelező minden ünnepségre) fekete szoknya/matrózblúz párosítást kellett... kíváncsi vagyok máshol mi a módi :)2011. máj. 2. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nálunk is mindenkinek szoknya és matrózblúz kell.
Amúgy pesti vagy?
2/5 anonim válasza:
nekünk a suli blúza (formaruha, de nem matróz...hálistennek)+ fekete szoknya vagy nadrág
3/5 anonim válasza:
mi abba mentünk érettségizni amibe ballagtunk kosztümbe. meg a szalagavatókor is abba voltunk. mondjuk volt olyan osztály akik szalagavatóra ilyen kivágott egyforma miniruhát csináltattak,ők fekete alj,és fehér felsőbe ballagtak,meg jöttel érettségizni. Sztem nem volt szép,mert volt egységes
4/5 A kérdező kommentje:
ma 13:45 Igen pesti vagyok.
Amúgy azért jutott eszembe a kérdés, mert nálunk (a fenti ruha mellett) az egyik lány lila harisnyát és fehér balerina cipőt volt képes húzni, hát képzelhetitek hogy nézett ki :D
2011. máj. 2. 15:03
5/5 anonim válasza:
erettsegire nalunk matrozbluz es fekete szoknya kellett lanyoknak s fiuknak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!