Melyik ruhák illenek egymáshoz? (képek)
kb ezek vannak amiket föl szoktam venni... melyik illik melyikhez??? esetleg mi máshoz illene??
Felsők:
Szoknyák/nadrágok:
És inkább ilyen elegánsabban ("titkárnősebben") szeretek öltözködni... és valahogy nőiesen is... csak hát úgy látszik nincs érzékem ezekhez... :S szóval segítenétek??? 14 éves vagyok... :D
Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!
én ilyen ruhákat 6 évesen hordtam
na szóval a ruhák méretéből ítélve alacsony lehetsz olyan 150-156cm és vékony max 50kg
beszélj anyukáddal h te már nem kisgyerek vagy és nem adhat rád olyat amit te nem szeretnél már tinédzser vagy
a mai tinik nem sportosan öltözködnek inkább nőcisebben próbálnak
vegyél csőnadrágot oké nem szereted ha ki van a feneked de nem minden nadrágból van ki a feneked csak keresni kell
cicanaci nem k*rváznak le cicanaciban teljesen átlagos viselet és van vastagabb is belőle egy tunikával remekül mutat
kabátban ajánlom a szövetkabátot mert ma igazán trendi viselet esetleg a pufi kabát
szereted a szoknyákat mintás vagy színes harisnyával remekül mutat egy farmerszoknya a meglévők is ha színes a harisnyád akkor vegyél fel egy hozzá színben passzoló vagy megegyező színű felsőt
csizmából vehetsz fel már magassarkút is (persze előtte anyuddal beszéld meg) nem 10 cm re gondolok hanem 2-4cm re
rengeteg pénzbe kerülne egy egész ruhatár lecserélése ezért ajánlom a turikat ott rengeteg márkás és jó minőségű ruha van 2-3 ezer ft ért
[link] én itt szoktam vásárolni
remélem segítettem ha kérdésed van nyugodtan írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!