Illenek egymáshoz szerintetek?
Figyelt kérdés
Az alkalom kis polgári esküvő.
Fekete vastagabb, rövid szövet szoknya (olyan mint a szövetkabátok anyaga) és szatén divatfűző?
A szín nem érdekel, mert a kiegészítők királykékek. Arra lennék kíváncsi hogy a két anyag passzol vagy nagyon üti egymást szerintetek?
2011. ápr. 12. 12:32
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy enyhítő körülmény, ha a szövetszoknya öve helyett egy szaténövet teszek a tartójába?
2011. ápr. 12. 12:35
2/6 anonim válasza:
Kis polgári esküvőre szatén divatfűző?:O Ez a két dolog nem illik össze...:S...bulizni igen,de egyébként meg ne hallgass rám,mert ki vagyok,hogy beleszóljak?:D
3/6 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz és persze, hogy hallgatok rád, hisz azért tettem fel kérdést, mert segítség kell. :) De a fűzőről annyit, hogy semmi cifraság nincs rajta, sima, H&M-es, elegáns, levehető pántokkal.
2011. ápr. 12. 13:16
4/6 anonim válasza:
Ha úgy gondolod,hogy elegáns,akkor természetesen mehet.:)
5/6 anonim válasza:
Lehet elegáns szerintem,simán belefér. Eleve sok esküvői ruhának és koszorúslány ruhnak a felsőrésze is szatén fűző! Én koszorúslányaim ruhája is olyan volt, hogy a felsője mind a 6-nak rózsaszín szaténfűző!
Nekem inkább valóban a két anyag a fura együtt....
6/6 anonim válasza:
A szatén és a szövet szerintem annyira nem passzol, maga a fűzőféleség és a szoknya jó elképzelés. Lehet, hogy élőben megy egymáshoz a kettő, így sajnos nem tudom elképzelni, hogy menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!