Milyen színek illenek egymáshoz?
mihez kéne öltözködnöd?
am én mindig úgy szoktam, h mondjuk vagy egy szín alapra öltözök, vagy kettőre pl:
mondjuk fehér felső, fehér gyatya, rá fehér pulcsi, hozzá fehér cipő, meg vmi fehér kiegészítő
vagy
mondjuk egy kék felső, hozzá mondjuk fekete naci, ahhoz kék cipő, a felsőre esetleg rá (ha olyan) egy fekete bolero, meg hozzá kék nyaklánc =)
nah elmondom h sztem mihez mit vegyél fel:)
fekete gatya: ehez körülbelül mindenszínű felső illik,de mondjuk a fekete az már túlzás lenne.Azt h milyen cipőt vegyél fel hozzá azt az öved szine dönti el.
fehér gatya: ehez is minden szin
farmer: szintén akármi.
Nem tudom h mire vagy kiváncsi, de mondjuk egy kék gatyához ne vegyél fel piros felsőt, szóval az öltözékedben egy meghatározó szín legyen, a többi semleges(fehér,fekete vagy barna)
Amugy a kiegészítőknél is arra figyelj hogyha mondjuk pink felső van rajtad, ne vegyél fel zöld fülbevalót.
A harmónia a lényeg és az összhang.
Remélem segítettem, de gondolom ezeket magadtól is tudtad.Vagy szeretnéd ha az összes színt felsorolnám?
Akkor ahoz annyit fűznék, hogy pl sárga felsőhöz használhatod a sárga különböző árnyalatait,és a többi szinnél is ugyanígy.
Én annak a híve vagyok, hogy az öltözékből 1 szín emelkedjen ki! Pl. fekete nadrág, fekete cipő, fekete ékszer, és mondjuk mályvás top. Ezzel nem nagyon lehet melléfogni.
Nyilván a merészek az összes neonszínt egyszerre hordják, de nekem az abszolút nem tetszik...
Ha mégis több színt hordanál egyszerre, akkor szerintem a pasztellszínű darabok (barna, bézs, halvány rózsaszín, fehér, stb.)mindig mindenhol hordhatóak együtt.
itt egy csomó jó dolgot találsz a párosítható színekről.
(operával megnyílnak a képek is)
De most szerencséd van,most kezdd el terjedni a color blocking, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen szint bármivel viselhetsz.
Itt a színek és azok komplementer párjait találod, és a leírást hogyan használd. Sok sikert!
20:26os vagyok.
de most már mindenki leírta h mindenszínt avyg a szinével vagy átlag szinekkel hordj. Most hiába írom le h piroshoz vegyél fel pirost,feketét,fehéret.. ugyanezt tudom elmondani sárgánál is(sárga,fehér,fekete).és így tovább.Nem kell keverni a szineket mert 2 teljesen különböző szín nm fog összeilleni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!