Melyik ruhák illenek egymáshoz? (képek)
kb ezek vannak amiket föl szoktam venni... melyik illik melyikhez??? esetleg mi máshoz illene??
Felsők:
Szoknyák/nadrágok:
És inkább ilyen elegánsabban ("titkárnősebben") szeretek öltözködni... és valahogy nőiesen is... csak hát úgy látszik nincs érzékem ezekhez... :S szóval segítenétek??? 14 éves vagyok... :D
Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!
Igazad van nincs érzéked a divathoz. Én egyik ruhádat sem venném fel semmivel se, ezek a ruhák nem nőiesek, nem titkárnősek... inkább egy tramplit tudok elképzelni bennük.. sajnálom. Talán még ez a ruha szép: [link]
Cseréld le a ruhatáradat!
Annyit tudok javasolni,hogy öltözz a korodhoz illően :D
Legyen a ruhatárad egy kicsit színesebb...de arra is vigyázz,hogy ne te legyél az aki még a szivárványnál is színesebb!!Nézd meg milyen cuccba jár az osztályodból a leghíresebb csaj és öltözködj te is olyasmi módon *.* Sok sikert az átváltozáshoz!! ;D
Utolsó vagyok :D
Nehogy megváltozz...csak egy kicsit légy színesebb de ne túl színes!! Mostanság nagyon divatos a cicanadrág és a farmernadrág+hosszított póló és az olyan kis ingek is amik neked vannak ;D
1.felsőhöz:farmer mini,fehér gatya, még talán az 1. drapp szoknya is.
2.felső:farmer mini,fehér gatya
3.felső:fehér gatya
4.felső:farmer mini,fehér gatya
5.felső: fehérgatya,farmer mini
6.felső:farmer mini
ezek mennek egymáshoz,de az már más kérdés h én felvenném e őket.Szeretem az ingeket de ezek nm tetszenek,kivéve
a 4.ing az még ugy ahogy elmegy.
De ha ez vígasztal 14 évesen nekem se voltak jó ruháim, se jó stílusom.Most 18 éves fejjel már azért sokat javult a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!