Igaz hogy egyes emberek ruharasszisták?
Figyelt kérdés
pl.: csak az lehet rocker aki így néz ki, mert kéket a rocker nem hordhat... stb.2011. okt. 25. 18:13
1/3 csokissüti002976 válasza:
xDD. bocsi, de ez hülyeség. vagy, aki így gondolja, azt csak sajnálni tudom...
2/3 anonim válasza:
Hát elég sok fura gondolkodású ember van. Főleg akik ilyen stílusokhoz tartoznak. Pedig az összes haverom/barátom rocker vagy goth, de mégsem értem őket. Csak azért nem vesznek fel soha színes ruhát mert nem való a stílusukhoz, csak azért nem hallgatnak más zenét mert az sem való. Pedig tetszik nekik más is de mégse. Ez hülye gondolkodás.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!
Ezen az oldalon vannak hülye kérdések (szerintem, de lehet hogy azért mert nekem nem fontos az a dolog) de ez nekem fontos és egyáltalán nem azért kérdeztem hogy véleményezd a kérdésem.
2011. nov. 1. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!