Mit jelent az facebookon amikor egyes emberek kiírják hogy 37cm 5perc meg 12cm 3perc?
Figyelt kérdés
sehogy sem értem....2011. szept. 29. 12:16
1/9 A kérdező kommentje:
Egy biztos tuti nem a cipő hossza mert olyat is láttam már hogy 38cm 12perc
2011. szept. 29. 12:16
2/9 A kérdező kommentje:
rájöttem sztem a haj hozz és hogy mennyi idő alatt készül el, de nem vok benne biztos. Am azt tom hogy csak csajok tudhatják, habár én is az vok akk sem értem az egészet...de azért ha vki tudja leírhatná :D
2011. szept. 29. 12:26
3/9 A kérdező kommentje:
elbeszélgetek én itt magammal xD
2011. szept. 29. 12:29
4/9 A kérdező kommentje:
Forever alone
xD
2011. szept. 29. 12:30
5/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=facebook+per..
Az X cm pedig a cipő mérete, utána a cm.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi
2011. szept. 29. 12:37
7/9 anonim válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról. NEkem miért nem írnak ilyenet az ismerőseim?
8/9 The Mastermind válasza:
Jó a kérdés, én is találkoztam már hasonlóval. És én sem értettem... Hajhossz lenne? Egy darabig abban a hitben éltem, ezek férfi partnereik mérőszámai, de mióta találkoztam 38cm-es verzióval, ezt a lehetőséget elvetettem... Ötletek? Vélemények?
9/9 The Mastermind válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!