13 évesen orpiercing?
Figyelt kérdés
13 évesen korai a pierciing? Olyan kicsire gondoltam az orromba.Mennyi be kerülne??Kb??2011. okt. 24. 19:41
11/14 anonim válasza:
túl kicsi vagy még a piercinghez majd akkor csináltass ha letudod írni azt hogy orr
12/14 A kérdező kommentje:
orr letoom írni
2011. okt. 27. 16:27
13/14 anonim válasza:
15:13- as vagyok
Nem cikiztek, sőt! :)
Bár én nem azért csináltam, hogy menő legyek, hanem azért, mert nekem tetszett. Úgyhogy ha nem szoktad hirtelen meggondolni magad, akkor csináltasd meg, persze csak akkor ha a szüleid is megengedik, ha megunod, akkor pedig kiszeded. :) De ha valami apró kis gömböt vagy követ raksz bele, az nagyon csini tud lenni.
14/14 anonim válasza:
Megint én vagyok, azt kifelejtettem, hogy az ára olyan 4500 - 6000 között mozog, nekem ékszerrel együtt 5800- ért szúrta át. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!