17 évesen megengedhetó már a magassarkú?
Figyelt kérdés
8 centis. Nem taglalom, hogy tudok benne járni, ez szerintem evidens, csak érdeklődöm. Amúgy egy telitalpú csizmáról lenne szó.2011. szept. 20. 16:55
1/15 anonim válasza:
attol fugg hova hordanad :)...en 12 cm eressel elmegyek egy buliba es tancolok meg minden es nincs semmi bajom...
4/15 A kérdező kommentje:
Indoklást is kérheték, 18/f ? Nem akadéskodás, csak kíváncsi vagyok az álláspontodra.
2011. szept. 20. 17:10
5/15 A kérdező kommentje:
*akadékoskodás
2011. szept. 20. 17:10
6/15 anonim válasza:
Telitalpú nem jön be nekünk fiúknak, sőt undorodunk tőle :/
amúgy meg a tűsarkúak a legjobbak :D...amúgy meg lehet 17 éves kortól bőven :D
7/15 A kérdező kommentje:
Tűsarkúban nehezebb menni- nekem legalábbis. Imbolyog benne a lábam, nevetség tárgya nem szeretnék lenni.
2011. szept. 20. 17:12
8/15 anonim válasza:
Miért csak tőlem kérdezed? Azoktól, akik azt mondják, hogy mehet, azoktól miért nem?
És részemről azért nem, mert p*csás, és nem nőies.
18/f
9/15 gumibabinéni válasza:
Erről én is hallottam =)
a pasim sem szereti, ha rajtam van egy telitalpú :D
10/15 A kérdező kommentje:
Azért, mert engem leginkább a nem válaszok érdekelnek. Nem értem, hogy miért támadtál nekem, nem kérdeztem olyan módon. Nem azért kérdeztem, mert önigazolást keresek, hanem azért, mert kíváncsi voltam, hogy TE mit mondasz.
Ezért.
Nekem ez tetszik nagyon. Furán gondolkoztok, ti fiúk :D
2011. szept. 20. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!