Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 17 évesen megengedhetó már a...

17 évesen megengedhetó már a magassarkú?

Figyelt kérdés
8 centis. Nem taglalom, hogy tudok benne járni, ez szerintem evidens, csak érdeklődöm. Amúgy egy telitalpú csizmáról lenne szó.
2011. szept. 20. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdése arra irányult, hogy 'megengedhető-e', nem arra, hogy kivernéd-e rá. Azt nem mondtam, hogy nekem tetszik, de tilosnak nem tilos.
2011. szept. 20. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
szerintem nyugodtan amugy elso valaszolo voltam ;d de szerintem megbirkoznal egy tusarkuval is :d nkm ment :d (a 12 cm) persze eloszor gyakoroltam otthon vele :)) csak azutan leptem ki ..de fo az onbizalom :d most 14 eves vagyok..de nem kell elitelni..oszinten nem vagyok K*rva es nem is oltozok ugy..csak neha mikor egy fontos esemeny van (pl.az uncsim szuletesnapja..es nagy bulit rendezett (17 eves lett) akkor felveszem es anyi amugy ugy az utcara soha nem mennek ki ..az utcara meg a suliba a teniszcipo meg a skate a legjobb es legkenyelmesebb :d:x :)
2011. szept. 20. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan hordj magassarkút,hiszen "már" 17 vagy.

Alkalmanként szerintem már ilyen korban nagyon is fel lehet venni egy jó kis nőies,és nem ízléstelen darabot.

Én 18 vagyok,de egyszerűen imádom a magassarkúkat,szivesen hordom és abban érzem magam igazán nőiesnek.

szóval bátran :)

Egyébként amit te belinkeltél nekem nem nagyon jön be,de ha neked tetszik :)

Én inkább az ilyen darabokat szeretem:

[link]

[link]

2011. szept. 20. 18:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Szépek, tényleg szépek :)

De valamiért kijár a sarkam a nem pántos, félig nyitott cipőkből, úgyhogy mindig lemondok róla :(

2011. szept. 20. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
96%

Amit az előző linkelt be az tök qrvás.

Én is telitalpú-mániás vagyok, de én a lapos talpú, max. 7--8 centis egybesarkú cipőket szeretem.

A pasik véleményét ne vedd figyelembe, mert a pasik nem húzzák fel a rém kényelmetlen tangát és a kényelmetlen tűsarkút. Csak jár az etetőjük.

Válassz telitalpút az legalább magasít is (ha kicsi vagy) és kényelmes!!!

2011. szept. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!