Szerintetek ez túl sok 15 évesen?
Lehet, hogy csak te hiszed magadról azt, hogy jól nézel ki. Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy azt hiszik, ők nőiesek, pedig csak idétlenül van rajtuk összedobva a smink, meg csámpáznak a magassarkúban.
Esetleg egy fej nélküli kép, vagy valami ?
Azzal nincs gond ha nőies vagy én is ilyen vagyok.Azzal viszont már nagyobb baj van h szörnyen nagy nagyképűség jön le abból amiket ideírtál.Én helyedben tényleg feldobnék egy képet kiváncsi vagyok mért hiszed azt h mindenki téged bámul és "irigykedik" arra h jól nézel ki.Ahoz képest h érettnek tartod magad,lerí rólad h egy kis 15 éves lányka vagy.
NEkem is az idősebb férfiak jönnek be,de nm ez alapján választok,veled ellentétben.
18/L
Szerintem evidens, hogy rövid ismeretség után nem fekszetek le. A tinik 80%-a érettebbnek találja magát kortársainál, pedig sokszor ők a gyerekek.
Mutass fej nélküli képet.
"A cicanaci pedig nem utcai viselet"
Na egy újabb sf aki csadorban jár és azt hiszi neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!