Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez túl sok 15 évesen?

Szerintetek ez túl sok 15 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek nőcisen öltözni.Télen is cicanacik,csőnacik,cssini felsők,magassarkú csizmaa(nem 10 centis).Sminkelem magam szóval szeretek jól kinézni.Mindenhol megnéznek még a nők is,sokszor azt gondolom h lenéznek mert ennyiidősen jólnézek ki?
2011. okt. 15. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

- a cicanaci rövid pólóval tényleg nem utcai viselet.

- így öltözik minden 2. tinirigyó.

- magassarkút nem kéne, nem tesz jót a gerincednek, lábadnak, plusz az isibe minek? Ja hogy ott is ringyóskodni kell.

- ettől nem tűnsz nagylánynak.

- a smink csak rohasztja az arcodat, 30 éves korodra tiszta ránc leszel.

- nem nézel ki jól, csak egy buta tinilibának. A hátad mögött minden idősebb kinevet, hogy erőlködsz.

- ez nem nőcis öltözködés, hanem tinilibás.

- gratulálok a szüleidnek, hogy ezt engedik.

- ja és még valami: irtózatosan BUTA VAGY.

2011. okt. 15. 14:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem kifejezetten zavar, hogy a mai 15 évesek úgy néznek ki, mintha 20 évesek lennének. Még rosszabb, mikor ehhez koravén, kiélt fej társul. Kevés az olyan normális lány, aki nem akar többnek kinézni, hanem felfogja, hogy még teljesen felesleges egy felnőtt nő ruháiba bújni. Egy tiszta, vidám 15 éves arcnak mindenre van szüksége, csak sminkre nem.:)
2011. okt. 15. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

Le fognak pontozni, de nem érdekel.

Egyáltalán nem túl sok, ha TE jól érzed magad így. Nem kell minden 15 évesnek mesefigurás zokniba meg tornacipőben járni. Ha te szeretsz nőcisen öltözködni és viselkedni egyáltalán nem probléma. Azzal se törődj, hogy "tini-r*bancnak" mondanak. Egy 15 éves is lehet simán nőies és az se baj, ha kicsit szexis is, hiszen a párodnak is tetszeni akarsz.

Bátran viseld és ne törődj vele, hogy másik mit mondanak.

2011. okt. 15. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

"- a cicanaci rövid pólóval tényleg nem utcai viselet."

Miért is? Mert látszik a fenekének a formája?

Biciklizés közben biciklis nadrágban már nem gond?

Futás közben futónadrágban már nem gond?

Strandon fürdőnadrágban,lovaglás közben lovaglónadrágban...stb?

2011. okt. 15. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem gond, mert akkor sportolásról van szó. Egybként nem a fenék formájával van a baj, azt egy sima nadrág/szoknya is kiadja. Azzal van a baj, hogy cicanadrágban még a levágatlan címke és a tanga mintája, meg a túlsúlyos lányok narancsbőre meg striája is átlátszik. Ízléstelen, nem kíváncsi rá senki. Futás közben, sportoláskor a praktikusság kedvéért hordják az emberek (niylván nehezebb susogós, nagyobb légellenállású melegítőben futni, mint testre tapadósban!). AKi ezt nem érti meg, az egyszerűen hülye. Te sem mész ki otthoni melegítőben az utcára, mert az nem oda való, nemde? Vagy bikiniben egyetemre, mert az sem oda való, ugye? Esetleg discós miniruhában dolgozni, mert nem illik? Na látod. A cicanadrág pont ilyen. Sportolásra való, arra találták ki. NEm utcára, azért, hogy mindenki lássa a narancsbőrötöket meg a mintás tangáitokat :) Aki szerint ezt mégis érdemes és ildomos mutogatni, azt csak sajnálni tudom. És nem, nincs olyan vastag cicanadrág, ami eltakarja. Láttam már párat, és érdekes módon, mindig feltűnnek ezek az ocsmány tulajdonságok az utcán a lányokon. Tartsátok meg magatoknak.
2011. okt. 15. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
17%

Aham szóval biciklizés közben biciklis nadrágban nem mehetsz be egy boltba, mert akkor már nem sportolsz, és a futónadrágon is átlátszik a bugyid?

Rosszul tudod vannak olyanok,amelyikek nem átlátszóak!

(az átlátszóak szerintem is közönségesek)

2011. okt. 15. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Én is átestem ezen a korszakon amin te,mindenki többnek nézett, sokan megnéztek, szőke haj, leopárd mintás, lila cicanaci, és azt hittem csinos, igényes vagyok, aztán rájöttem, hogy nem ettől leszek igényes, és csinos.
2011. okt. 15. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
11%
Nem hiszem, hogy a nők azért néznének meg, mert jól néznél ki... Én ha megnézek egy lányt aki kb. veled egy idő akkor azt max. azért, mert azt gondolom, hogy elég gázul néz ki...
2011. okt. 15. 18:00
 19/19 anonim válasza:

Énis így öltözködöm ahogy te.. és hidd el írígykednek rád az emberek ;) már akik azt írták itt úgy h nem is ismernek h ribi.. na ennyit róluk -.-

16/L

2011. okt. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!