13 évesen gáz, ha egy kicsit szempillaspirálozok suliba?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok (hetedikes), minden nap egy kis szempillaspirált használok. Mindenki megdicséri, milyen szép, de az újságokban az áll, hogy gáz ilyen korban sminkelni... Nektek mi a véleményetek erről?2011. okt. 22. 19:48
11/11 anonim válasza:
Dehogy gáz, csak többet ne kenj magadra. Ezeknek a tinimagazinoknak meg ne higgy, egy ideig én is az egyik ilyen újság rendszeres olvasói közé tartoztam, és noha akkor sem szentírásnak, amit bennük olvastam, ha ma pár régi darabba belelapozok, hát... Baromi visszatetsző, amit csinálnak. Az egyik oldalon még arról papolnak, hogy fogadd el magad, mert te olyan vagy amilyen, két lappal arrébb meg már az a téma, hogyan kell fogyókúrázni, és mennyi gáz, ha nem teszed. Ugyanígy, az egyik lapszámban még odáig voltak Taylor Momsen füstös sminkjéért, a következőben pedig már keményen leszólták, hogy miért kell erőltetni ezt a förmedvényt.... Szóval, javarészt hülyeség, amit leírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!