Milyen szinu trikó illik hozzá?
Figyelt kérdés
vettem nemrég oylna sotét rifle rovidnadrágot gondolkoztam h inkább nem-e világosat kellet volna vennem de ez non teccik nektek melyik teccik jobban?????és szerintetek ez most divat amit vettem???és milyen szinu trikok illenének hozzá?????2009. máj. 3. 20:44
1/8 anonim válasza:
nem értem a kérdésed...írd le milyen színű a nadrág?
4/8 anonim válasza:
Szia!
A fehér, fekete és a krémszín mindenhez megy.
Üdv!
Ui.: és elnézést, de olyan nincs, hogy "nem-e" , helyesen: h inkább nem világosat kellet volna(-e) vennem : az "e" mindig az állítmány után van, és nem a tagadó szónál., Ja, és nem "teccik", hanem tetszik. Ne slamposodjunk el, legyünk egy kicsit igényesebbek.
5/8 A kérdező kommentje:
ja írtam h sotét riflerovidnadrág vagyis gondoltam h tudjátok h kékre gondolok de ha nem akkor szóval sotét rifle nadráhra gondolok léci írjátok le h mlyen szini vagy stilusu triko illene hozzá és hogy nektek a világosabb vagy a sotétebb kék szinu riflenadrág tetszene és h ti milyet vettetek volna ja és a helyesirásrol háát jo késo este irtam kivoltam fáradva elnézést::::
2009. máj. 4. 19:05
6/8 anonim válasza:
biztos van sokféle színü polod...próbálgasd össze ami tetszik azt használd vele...ennyi...sztem nem kell gyk-en ilyet megkérdezni...
7/8 anonim válasza:
HA kék a nadrág, ahhoz megy a fehér meg a fekete, és a narancssárga is, mivel ez a két szín komplemetárisak egymással.A narancssárga minden arnyalata megy hozza, a vilagostol (barackszin) a sotetig (majdnem barna). :)
8/8 anonim válasza:
BArmilyen szinu polo jol megy hozza!
Jo ldontottel divatosak a sotet kekek...
Jol passzol hozza a rozsaszin lila sarga zold szoval midnen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!