Trikó utcára gáz? Blablabla
Figyelt kérdés
Alapból parasztság trikóban utcára menni vagy csak annak az, akinek nincs tökéletesen kidolgozott teste? Kinézitek ezeket az embereket (?)2011. szept. 1. 22:11
1/8 anonim válasza:
A sima az igen,proli egyértelműen.
De van olyan trikó aminek a háta nem kivágott.
Szóval valahol az ujjatlan feszülős póló és a trikó között van.
Az jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam persze, de még fennáll a kérdés, hogy kiknek van 'joguk' hordani ilyet :D
2011. szept. 2. 13:19
3/8 anonim válasza:
Amire az egyik előző válaszadó gondolt, szerintem olyan az ismerősöm pizsipólója. Nem tudom, miért nem utcára hordja, mert iszonyú jó néz ki benne :D Nincsen tökéletesen kidolgozott teste, hanem olyan "pont elég" izomzatú. *nyálcsorgatás* :D
4/8 anonim válasza:
hát trikót szerintem csak az vegyen fel aki tényleg kidolgozott testtel rendelkezik nem kell 50 es kar csak ne legyen elhízva meg ne legyen olyan karja mint a cérna....
5/8 A kérdező kommentje:
A tényleg kidolgozott nálam azért több annál, mint hogy nincs elhízva meg nincs cérna karja. :D Én inkább a brutál jótestű pasikra gondolok, akikre a nők élvezkednek. :D
Nekem pl. szép a karom, de egyáltalán nem az a nagyon vastag kategória, szálkás vagyok, még se tudom, hogy van-e 'kiváltságom' :D
2011. szept. 2. 19:59
6/8 anonim válasza:
ez esetben nem kiváltság, hanem kötelesség ;)
7/8 anonim válasza:
Atlétára gondolsz :) Szerintem nyugodtan felveheted, a szálkás pasiknak talán még jobban is áll, mint egy agyongyúrtnak. Legalábbis én jobb szeretem az előbbit :D
8/8 A kérdező kommentje:
Az atléta nálam olyan, aminek a háta kivágott. Amire én gondolok, az nem olyan, inkább mint egy ujjatlan felső, de a 'vállrésze' mégse pólószerű. Amúgy nem vagyok az a szétgyúrt kategória, na meg S-es a méretem.
2011. szept. 6. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!