Ehhez a szoknyahoz milyen szinu felso lehet felvenni?
Nem nagyon talalom, hogy mi lenne jo hozza, mert nem vagyok egy szinszakerto, vagyis inkabb az egyszinu dolgokat kedvelem. De nagyon megtetszett ez a szoknya es kenyelmes is, szeretnem hordani, de nem tudom, hogy mivel.
Elso korben a sotet reszhez hasonlo arnyalatuval probalkoztam, de ilyen melegben napkozben az hordhatatlan. Kekkel tul kek vagyok, a feherben meg nem vagyok biztos, hogy passzol hozza.
Segitsetek!
Koszonom!
Fehér, kék, fekete szerintem:)
Sárgával nekem a svéd zászló ugrana be róla, sosem bírtam a kék-sárga párosítást:D
A barna mindenféle árnyalatát ajánlom hozzá!!:)
De a fehér is nagyon jól illik hozzá:)
Koszonom a valaszokat!
Szetnezek ma fekete es sarga felso ugyben is a szekrenyemben, mivel most huvosebb ido jon, igy vegulis a sotetebb (barna, fekete) szineket is megbirom magamon.
A sargat is kiprobalom, csak az a gondom, hogy ket darab sarga felsom van, de mindketto kicsit bonyolultabb szerkezetu es mivel a szoknya is eleve "fodrosabb" szabasu, igy azt hiszem, hogy inkabb egyszeru vonalu felso megy hozza.
Nah, majd tenyleg megprobalom! :)
Szerintem ezt én egy fekete felsővel venném fel, az illik hozzá a legjobban.
De illik hozzá a fehér és sárga is, de a legjobban a fekete.
27/N
Előző vagyok:
Esetleg még egy nagyon sötét kék is megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!