Milyen testápolót használsz? És milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 15:55
11/12 anonim válasza:
Niveát extra száraz bőrre majdnem minden nap, általában a lábamat kenem be vele, esetleg a karomat is.
12/12 anonim válasza:
régebben a Dove zöld-uborkás testápolóját használtam,egy könnyű kis krém,illata jó,de váltottam,mert még enyhén száraz maradt a bőröm,és amit most használok(még ennyire jó testápolóm soha nem volt)az a viszonylag új Garnier hidroureával,és rózsaszín csíkban az van beleírva,hogy extra könnyű.Tényleg tök selymes bőrt csinál,és még puha is lesz tőle.Télen ezt használom,de nyáron viszont mást ,mert akkor könnyebb,vizesebb krémet "követel" a bőröm,és újra a Nivea Happy Time testápolót fogom használni,tavaly is bejött nagyon.Illatát nagyon szeretem,narancsos.És hamar beszívja,ez alapkövetelmény nálam,mert krémezés után azonnal öltözök fel,és utálnám,ha a ruha alatt azt érezném,hogy csúszok,zsíros vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!