Milyen testápolót használsz? És milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 15:55
1/12 anonim válasza:
Én a zöld színű DOVE-t használom, ami uborkás, nagyon frissitő, a többi testápolónak nincs ilyen hatása,nagyon jó az illata és lehűti a bőröm (gondolom az uborka miatt). Nem periodikusan használom, amikor érzem hogy kell, előveszem.
2/12 anonim válasza:
Én is a zöld dove-t használom,de minden este fürdés után,a kezemre,karomra és a lábomra.
4/12 anonim válasza:
Én a dr. Lenkeiben vettem egy jó nagyot abba nincs szinezék anyag meg káros vegyszerek tök természetes ésnekem jó! Azért maradtam ennél mert a vállamon és a karomon piros pötyök elmúltak! Amugy nem mindennap kenem de ugy 3 naponta:d jahm és nem zsiros utána mert beszivja :)
5/12 anonim válasza:
Garnier Body Urea
nagyon száraz a böröm így minden zuhany után hasznalom nagyon jó
6/12 anonim válasza:
Nagyon száraz a bőröm, nekem a gyógyszertárban kevernek rá krémet. Szín, és illatmentes, ki nem állhatom, ha egy testápolónak illata van.
7/12 anonim válasza:
A Garniernek van egy testápolója, fehér a doboza és pirossal van rá írva. juharfakivonatot tartalmaz, nagyon száraz és érzékeny bőrre van. Én mostanában naponta fürdés után használom, mert a szoli nagyon kiszárította a bőröm.
Ja de tegnap kipróbáltam a babaolajat, vizes bőrre kell kenni. Mert már nagyon száraz volt a bőröm, mindenhol.
8/12 anonim válasza:
Nivea Q10.
Minden nap zuhanyzàs utàn.
Nagyon kellemes az illata,és a böröm is selymes tapintàsu töle.
9/12 anonim válasza:
olívaolaj, kakaóvaj és kókuszvaj keveréke.
Abszolút természetes, hatásos.
A kezemre meg, ha sürgősen kell akkor néha nivea gingko-s shea-vajas testápolót
10/12 anonim válasza:
nivea Q10 est es Mitia t ..
nagyon jok :D
2 naponta hasznalom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!