Divat-e még az övtáska? Te használsz övtáskát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 22:23
1/6 anonim válasza:
Nagyon praktikus, de már jó ideje nem az..:(
2/6 anonim válasza:
A hasitasi kifejezetten az ultragáz kategória. Biciklizni, futni, túrázni elmegy, azon kívül szigorúan tilos.
3/6 anonim válasza:
Ha átveted a válladon akkor mehetsz vele bulizni. De se kockásat se színeset. Kimondottan fekete. lehetőleg eastpack.
4/6 anonim válasza:
Nekem eastpack fekete övtáskám volt 5. 6. és 7. osztályban, most 9.-es vagyok, odaadtam öcsémnek, de ő se nagyon veszi fel :S
14/L
5/6 anonim válasza:
Hát ez vicces, mert nálunk a fiúk szinte kivétel nélkül hordanak övtáskát, és ők tipikus "menő" srácok. Néhány lány is hordja, kitűzőkkel.
6/6 anonim válasza:
sajnos egyre kevesebben hordják, de szerintem nagyon praktikus dolog. nekem is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!