Milyen márkájú testápolót használsz? Milyen bőrre való? Milyen gyakran kened be magad?
Figyelt kérdés
Én Niveát használok, száraz-nagyon száraz bőrre valót. Nekem nagyon bejött, mert napi 2x kentem be a lábam, és pár nap alatt tökéletesen helyrehozta a régóta száraz vádlimat, ami szinte véresre volt már vakarva..2009. okt. 26. 21:43
1/4 anonim válasza:
Szentkirályi testápolót használok, alkalmanként de nem minden nap.
Azért szeretem mert egyáltalán nem zsíros, nekem száraz a bőröm, de a testápolókat nagyon nehezen szívja be, és kellemtlen ha után argadok vagy egyszerűen csak érzem a plusz réteget a bőrömön.
Sok félét próbáltam már, de ez az első ami bevált.Pedig sok testápolóra rá van írva hogy nem kelt zsíros érzetet...
2/4 anonim válasza:
nekem igazából normál bőröm van, semmi gond vele, szóval én az illatára öszpontosítok. most éppen azt, ami a gucci parfümhöz van, nagyon finom illatú, elég belőle naponta egyszer, de gondolom neked figyelned kell a hatékonyságára is :)
3/4 anonim válasza:
én Baleás cuccokat használók, nagyon könnyen kenhető, pillanatok alatt beszívódik, és puha tőle a bőröm :)
és az illata --> 5* :)
4/4 anonim válasza:
La Roche-Posay Lipikar-t. Extra száraz bőrre való, és nagyon jó. Nekem egy nap alatt segít, és az a jó benne, hogy színezőanyagmentes és illatmentes is, mert az még jobban irritálná a bőrömet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!