Ma van a Szüreti Bál! Mit vegyek fel? ( amiket felvennék, lent leírtam )
Figyelt kérdés
1.- kék póló, amin egy fekete cica van; sárga miniszoknya; fekete kiscipő
2.- fehér felső, a mell részén passzos, alul buggyos; fekete boleró; fekete farmer-mini szoknya; fekete kiscipő; ( fehér nejlonharisnya )
3.- fehér felső, a mell részén passzos, alul buggyos; rózsaszín boleró; fekete farmerszoknya; rózsaszín nejlonharisnya; fekete kiscipő
Na melyik lenne jó össze állítás?
2011. okt. 15. 10:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jó, de nem fogsz fázni szoknyába? Valami vastagabb harisnyát mindenképp vegyél fel hamár nagyon szoknyába akarsz menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Bent lesz, és nem olyan nagy hely ahol lesz, valószinűleg tele lesz majd a hely, kimenni meg nem nagyon szeretnék majd. MŰV házban lesz. Nem hiszem hogy fázni fogok, de azért viszek magammal egy nacit. De akkor melyiket?
2011. okt. 15. 10:44
3/3 anonim válasza:
Nekem vmiért egyik sem tetszik.De ha már választani kéne akkor vagy az utolsó vagy a középső.De fontos a szines harisnya?Én a helyedben inkább sima testszinűvel probálkoznék.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!