Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete magassarkú cipöhöz...

Fekete magassarkú cipöhöz felvennék farmert, de azt visszakell hajtanom mert nagy. Nem vészes úgy a ruha? Nem gáz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokszor láttam már ilyen, számomra már megszokott.
2010. márc. 5. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:

ha még a magas sarokkal is földet súrolna a nadrág, akkor fel kell hajtani, és elég hülyén néz ki egy kecses cipőcske a vaskosan lógó nadrágszár alól előbukkanva. ha meg nam hajtod fel, akkor meg alig látszik a cipő, csak a sarok egy része, amikor lépsz.

ezt mi kianalizáltuk a barátnőimmel és úgy döntöttünk, hoyg tűsarkú, csak szűk nadrággal, ha nem kell feltűrni, vagy háromnegyedes naci, vagy szoknya ( + leggings, mert még hideg van, most van szezonja a leggingnek)

2010. márc. 5. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is felhajtom ha éppen úgy van, egyáltalán nem gáz. a csőnacinál kimondottan jól áll ha felhajtom.
2010. márc. 5. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem gáz akkor max sport cipőt vegyél fel ha magassarkúval is hosszú menny el egy varrónőhöz és vágasd le! szerintem alapból ha veszel egy nacit igazíttasd magadra! Nem sok pénz de sokkal szebb és igényesebb!
2010. márc. 5. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz visszahajtva. De esetleg a nadrág szárát levághatnád és felvarrhatnád olyan hosszúra, hogy magassarkúval is jó legyen rád...
2010. márc. 5. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Vágasd inkább le...Sokkal jobb az úgy és sexibb is.
2010. márc. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!